Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Miejscowy serwis informacyjny - wiadomości, artykuły, newsy, miejsca.
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Dj.Lama
Cześć. Szukam skryptu, który mógłby działać, jak strona np. tvn24.pl . W sensie że miały by być na nim aktualne wiadomości, ciekawe miejsca w mieście, wydarzenia w mieście, koncerty itp. Wszystko może być w formie artykułów. Chciałbym też aby artykuły mogli pisać użytkownicy portalu, a po akceptacji przez administratora były dodawane na stronę główną. Próbowałem robić coś na wordpressie - www.a.mf2.pl , ale jakoś nie bardzo mi się podoba to wszystko tam. Może znacie jakieś dodatki, szablony i wgl., które ułatwiły by mi to wszystko.

Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale dla Was napisałem.

Pozdro.
p.s. nie lubię walentynek wink.gif
Carne
Odpowiednio zmodyfikowany Drupal, bądź autorski CMS.
Dj.Lama
trochę mało mi to mówi wink.gif. Na autorski skrypt nie chce lecieć, bo nie wiadomo czy pomysł wypali.
osl
jak masz trochę czasu i samozaparcia do ogarnięcia szablonów - eZPublish, ewentualnie z dodatkiem eZFlow. Poza szablonami do podstawowej wersji pozostaje tylko konfiguracja. Sam eZ jest dość krowiasty, ale daje spore możliwości. No i nie ma problemów z rozbudową strony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.