Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Wykonanie ankiety w php i html
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Bestgrafic
Witam,
Potrzebuje prostą pewnie jak dla was ankiety a tak naprawdę jej funkcjonowania.
czyli:
temat1
tresc > odpowiedz 1 lub 0
wynik odpowiedzi suma

temat2
wynik odpowiedzi suma

itd..

a na koniec
temat1 + wynik
temat2 + wynik

następnie przejście do następnej strony z wynikami ankiety wraz z pytaniami.
Sprawa bardzo pilna.

pozdrawiam,
Darek
trucksweb
to chyba powinienes to umiescic w dziale "praca oferowana" albo "wolontariat". Jesli nie masz pojecia o programowaniu, zmien studia albo zacznij sie uczyc !

Mnie tez sie spieszy i co z tego ?
Bestgrafic
Cytat(trucksweb @ 17.05.2011, 15:35:30 ) *
to chyba powinienes to umiescic w dziale "praca oferowana" albo "wolontariat". Jesli nie masz pojecia o programowaniu, zmien studia albo zacznij sie uczyc !

Mnie tez sie spieszy i co z tego ?

Akurat mam studia i to doktoranckie ale nie jestem programistą. A jeśli ty nie jesteś wstanie nic ciekawego napisać to po co w ogóle się odzywasz.
blooregard
Cytat(Bestgrafic @ 17.05.2011, 15:50:15 ) *
Akurat mam studia i to doktoranckie ale nie jestem programistą. A jeśli ty nie jesteś wstanie nic ciekawego napisać to po co w ogóle się odzywasz.

Hm, a czy na tych Twoich studiach doktoranckich wpadasz czasem gdzieś i krzyczysz od progu do zgromadzonych tam ludzi: "Potrzebuje prostą pewnie jak dla was ankiety a tak naprawdę jej funkcjonowania." oczekując, że oni zrozumieją, o co Ci chodzi?

Nawet nie napisałeś, czy chcesz, żeby ktoś Ci pomógł stworzyć taką ankietę, czy "potrzebujesz", żeby ktoś Ci to napisał za free (sądzę, że wątpię, że znajdziesz tutaj chętnego).

Więc określ się, z łaski swojej, czego oczekujesz, popraw ten swój nie dający się przeczytać ze zrozumieniem post i jako "okazjonalnego" odwiedzającego to forum śpieszę poinformować, że tu obowiązują pewne reguły, do których każdy bez wyjątku ma się zastosować.

A jak nie - droga wolna, szukaj pomocy gdzie indziej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.