Witam,
Potrzebuje pomocy przy uruchomieniu mojego komputera.
Kiedyś po prostu się wyłączył i zaczęły się komplikacje, Otóż po włączeniu komputera wszystko działa poprawnie do momentu ładowania się systemu operacyjnego. Jako że komputer był resetowany to pyta czy uruchomić system Windows XP normalnie, ostatnią dobrą konfigurację czy awaryjnie. Gdy kliknę w pierwszą albo drugą opcję pokazuje się czarny ekran i migający znak podkreślenia jak w DOSie i może tak migać kilka godzin sprawdzałem. Natomiast gdy włączany jest awaryjnie z wierszem polecenia lub normalnie z siecią to ładuje kilkanaście plików do uruchomienia systemu po czym znowu ukazuje się czarny ekran z migającym podkreśleniem.
Dysk na innym komputerze włącza się poprawnie za każdym razem.
Wszystkie podzespoły komputera działają poprawnie każda z nich była testowana na innym w 100% działającym komputerze.
Macie jakieś pomysły ?
==== Edycja ====
Aha płytka startowa XP nie uruchamia się ponieważ cały czas wyskakuje błąd jakiegoś tam pliku na startowym CD a w innym komputerze ta sama CD działa bezproblemowo, kiedy włożyłem płytkę startową Ubuntu (uruchamia się bez instalacji) to podczas ładowania jądra kernel komputer wyłącza się sam.