Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Korepetycje] Laravel
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
markonix
Szukam osoby, która wprowadziła by mnie w świat Laravela.

Aktualny poziom to zaawansowany CodeIgniter, który bym chciał właśnie zarzucić na rzecz wspomnianego FW.
Głównie chodzi o naukę konsoli, composer, dobre zwyczaje tego FW, konfiguracja, przestrzenie nazw, bezpieczeństwo i pomoc przy napisaniu pierwszych, podstawowych modułów (np. rejestracja, logowanie, jakieś modele, template, językowość).

Korzystam z IDE PHPStorm. Forma i cena do uzgodnienia.
memory
https://laracasts.com/
markonix
Nie pytałem o tutoriale.
ctom
wykup sobie subskrypcję na miesiąc a przekonasz się, że to nie są tutoriale
markonix
Nie jestem zainteresowany tego typu nauką (stronę znam, to drugi wynik w Google - nie mam bana). Chyba jasno wyraziłem czego (kogo) szukam?
Forti
Po twoim profilu stwierdzam ze jesteś na tyle rozgarnięty ze nauka frameworka to kwestia po prostu zainstalowania i programowania. Chcesz komuś płacić za co konkretnie? Mogę ci na Skype opowiedzieć co z czym i jak ;-) 70/h
markonix
Chodzi o to, że doświadczenie mam dość duże ale w projektach jestem zawsze jedynym programistą (pracuje na samozatrudnieniu) i nie ma kto mnie naprowadzić w pewnych kwestiach.
I nie chodzi to o typowo programowanie, a o materie, z którą nie miałem nigdy styczności. Głównie chodzi mi o konsole - zerowe doświadczenie, nie wiem jak to ugryźć, jak połączyć IDE z projektem na serwerze itp.

Po prostu płacę za to aby ktoś poudawał Senior PHP Developera. Pomógł mi wystartować z projektem, od razu wymusić dobre konwencje, a potem to już sobie poradzę.

Cytat(Forti @ 27.12.2014, 15:34:36 ) *
70/h

Brutto? O kosztach wolałbym porozmawiać na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.