Witam serdecznie,
mam jakiś dziwny problem, którego po prostu nie rozumiem. Piszę stronkę w oparciu o PHP i MySQL i mam problem z aktualizacją treści, tj. modyfikuję coś w plikach a nie widać efektu, dopiero gdy odświeżę parędziesiąt razy stronę zaczynają się one pojawiać. Co ciekawsze, często jest tak, że np. dodaję jakiś tekst w pliku (funkcja echo), odświeżam paręnaście razy stronę, treść się pojawia, a po kilku kolejnych odświeżeniach, znowu wraca do stanu, który był przed odświeżeniem strony. Serwer mam na webd.pl i mam na nim parę innych stronek i nigdy nie miałem takiego problemu. Próbowałem oglądać stronę w innych przeglądarkach i z innych urządzeń i problem się pojawia, więc myślę że to coś po stronie serwera.
Czy ktoś miał kiedykolwiek podobny problem lub po prostu zna sposób rozwiązania go? Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
PS. dodam że problemu nie ma gdy modyfikuję jakiś wpis w bazie danych, wtedy nowe treści pojawiają się natychmiast i nie ma z nimi żadnego problemu. Dodam też, że gdy stronę przygotowuję na serwerze "domowym" (u siebie na komputerze, używam programu WAMP do stawiania serwera) to wszystko jest ok.