Cytat(Pyton_000 @ 16.08.2017, 08:33:24 )

20zł brutto fv? za co Ty żyjesz?
Eheh... Może o tym nie wiesz, ale sporo osób pracuje za 7-8 zł / h i są zadowoleni, że mają pracę. Twoje aroganckie komentarze są przynajmniej nie na miejscu. Może Ty sobie liczysz za pracę w domu, przy własnym komputerze, gdzie pracujesz kiedy chcesz kilka razy więcej niż 20 PLN / h, ale mi 20 w zupełności wystarczy.
Dla wyjaśnienia:
Technologiami webowymi interesuję się od 10 lat (wliczając okres nauki), od 6 lat pracuję w zawodzie. Jeszcze w czasie studiów pracowałem jako freelancer, później rok czasu w małej firmie zajmującej się tworzeniem stron www, następnie 3 lata w kolejnej firmie i następnie rok w większej firmie, gdzie stworzyłem między innymi dwa duże projekty o wartości większej niż 100.000 zł. Od roku czasu działam na własną rękę, od pół roku prowadzę własną działalność. (1+3+1+1 daje 6, tak? +4 lata nauki i jest także te 10lat znajomości technologii webowych o których wspomniałem na oferii)
I bardzo proszę o powstrzymanie się od aroganckich i prześmiewczych komentarzy, ponieważ świadczą one tylko o was samych...