Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy server na forum
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
ciaastek
Mam pytanko, zna ktoś taki server? Wiem, wiem, szukałem w tych z przyczepionego tematu, ale wszystko, albo działa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo wolno, albo ma wstrzymaną aktywację nowych kont. Jeżeli coś znacie to proszę o informację. Lycos mnie nie interesuje gdyż często z powodu tamtej reklamy strona wogóle się nie wczytuje. Owszem reklama może być, ale taka, żeby ktoś kto przegląda ta stronę niemiał problemów z jej wyłaczeniem. Reklama prv, kojarzycie? O taką mi chodzi. Server jest mi bardzo potrzebny ponieważ chcę założyć forum, a jak wiem, nieobejdzie się bez obsługi php i MySQL.

Z góry dziękuję za odpowiedź

P.S. do administratorów i moderatorów: czytałem przyczepiony temat, ale tam nieznalazłem odpowiedniego, więc nie blokujcie tematu.
Pluszaq
Bez wątpienia najlepszy sposrod tutaj kiedykolwiek zaproponowanych serwerow darmowych.

250MB przestrzeni i 10GB/mies. transferu. Standardowy zestaw skryptow php i Fantastico do obslugi. Nielimitowane bazy danych, konta ftp oraz email, a takze subdomeny i domeny do zaparkowania.

brak reklam!

zapraszam na www.frihost.com

lub od razu na polski dzial:
http://www.frihost.com/forums/viewforum.php?f=28
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.