Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
Konuss
witam ucze sie własnie skrypt forum Invision Pawer Board i mam kilka pytań:

Ad.1

Szukam spolszczenia do panelu admina i nie moge znalesc moze ma ktos i bedzie chetny do pomocy wiec prosze o to bardzo

Ad.2

Mam proble mz polskimi znakami na forum tzn dodaje forum w opisie daje polskie znaki i wywalają mi krzaki może ktoś miw tym pomoże?

Pzodrawiam i bardz podoba mi sięwasze forum winksmiley.jpg
tiraeth
AD. 1. Crossposting - ostatnie upomnienie - następnym razem otrzymasz ostrzeżenie. Przecież pytałeś się o to w innym temacie...

AD. 2. Sprawdź kodowanie tego opisu i kodowanie strony.
wladimirec
Ad.2

musisz zmienic kodowanie swojej skóry na iso-8859-2
masz to w managerze swoich skór, opcja 'Edit Root Skin Board Header & Footer Wrapper'
zmien tez od razu kodowanie wyskakujacych okienek
Edit Root Skin Template HTML -> All Global HTML -> pop_up_window

Ad.1
Po co?questionmark.gif! blink.gif
Czas pouczyc sie angielskiego winksmiley.jpg

pozdrawiam
Konuss
Mam to zmienione własnie w skórze i lipa wszystko ładnie ale jak daje opis do forum to i tak krzaki ;/ a co do tego rposze o to spolszcenie do panelu admina sad.gif bardzo prosze sad.gif moge sie odwdzieczyc serwer lub cyzms bo nie wiem juz co robic sad.gif i przepraszam za to pisanie ale powaznie juz suzkam tego kupe czasu sad.gif
snakeman
z tego co wiem na iso 8859-2 powinieneś mieć tylko krzaki na ą i ś reszta powinna być w porządku (krzaki tylko w nazwie działów i opisów pod nimi) to mało rażący błąd jak dla mnie winksmiley.jpg
Konuss
Nom rozumiem a nie wiesz gdzie bym mogł znalesc spolszczenie administarcji tego forum questionmark.gif
tiraeth
Sprawdź na Invisionize.com oraz na Google.pl
Konuss
szukałem i lipa amx sad.gif nic nie ma sad.gif
samo forum mam juz po polsku ale panel admina nie sad.gif
prosze o pomoc sad.gif ?
tiraeth
Sprawdziłem na Invisionize.com i nie ma tłumaczenia ACP... jeszcze poszukam na google...

A nie możesz sobie sam przetłumaczyć?
Konuss
nie znam zbytnio tego jezyka sad.gif
a forum bardzo mi sie podoba i chiałbym prosic was o pomoc w tej sprawie
kwiateusz
kwiateusz.gaa.pl/admin.rar uprzedzam ze ten panel ma kilkanasie bugow smile.gif
Konuss
dzieki bardzo max a jakich bugów ma questionmark.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.