Mam sobie glownego Diva ktory służy mi jako container
w tym divie za pomocą pętli dodaje kolejne w ukladzie - 2 w szerokosci i $x wykonan petli na dlugosc
wiec mamy 2 kolumny i $x wierszy
w 2 kolumnie sa wyswietlane 4 ikonki i to jest generalnie luz bo mozna tym divom nadac stala szerokosc (wiec K2 - stala szerokosc)
Natomiast w kolumnie pierwszej generowane jest jakby drzewko - wiec padding tekstu w kazdym z divów jest inny - i jak bym nie kombinował nie moge ustawic kolumny 2 wyrownanej do prawej i 2 divow w jednej linii - albo pomiedzy jednym a drugim divem nie ma odstepu, albo jest ale dziwny i wszystko sie rozjezdza - divy nie sa ulozone po 2 w wierszu tylko wszystko sie rozpieprza...
Przepraszam ze nei wkleje kodu - dzis sie juz wkurzylem i zrobilem na tabelach - tutro zapodam od nowa - to dokleje tu ew. kod - natomiast jesli ktos by zrozumial o co mi chodzi to bylbym wdzieczny

chodzi mi o taki uklad:
div1 div2
div3 div4
div5 div6
z czego w 1 kolumnie jest rozny padding (wyrownanie powinno byc do lewej) kolumna 2 powinna byc przyrownana do prawej i pomiedzy kolumnami powinien byc odstep.... i za cholere nie moge tego uzyskać :/