Cytat(gofer @ 2006-03-15 22:31:40)
@sf rozwiń proszę myśl o dedykowanych cmsach, co do ez publish to chciałbym wiedzieć, czy to będzie dobrze chodzić, a nie czy powinno...
nie wiem czy bedzie chodzic, postawilismy duzy portal na ez publish i ciagle sa jakies problemy wydajnosciowe, z niewiadomych przyczyn ciagle cos muli, cache powlanczane wiec powinno jakos to chodzic, ale co pewien czas jest wielki bum i serwer zaczyna plakac z przeciazenia... ja ogolnie jestem przeciwnikiem ez publish, systemik ma fajne rozwiazania, ale ma kiepska dokumentacje, trudno tak naprawde dojsc co sie w nim dzieje
co do dedykowanych... poprostu zamawiasz jakis cms, piszesz sepcyfikacje, co ma w nim byc i ktos tworzy te rzeczy, ktore mu brakuja w jego systemie, ja ostatnio robie sporo drobnych zlecen za 500-1000 PLN, ale w przyszlosci blizszej badz dalszej jesli znajde wiecej czasu ( zmienie etat na wlasna dzialalnosc gospodarcza

) to takie systemy bede oferowal, zwlaszcza, ze komponenty sie juz tworza, tylko tutaj uwazalbym na niektore firmy... niby maja jakies takie systemy cms, ktore mozna dopasowac do wymagan klienta, maja jakies pudelka, cuda, ale ostatecznie to jest pisane z pare lat temu i wyglada to ogolnie koszmarnie