Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: szukam do pracy grafika-webcreatora
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Naklicki
Szukam osoby która była by odpowiedzialna za strony www idealna osoba to php z mysql, flash i spojrzenie grafika. Praca zdalna ze stałym opiekunem projektu. praca@naklicki.pl (nie zapomnij CV i portfolio)
My4tic
Cytat(Naklicki @ 10.06.2006, 19:11 ) *
Szukam osoby która była by odpowiedzialna za strony www idealna osoba to php z mysql, flash i spojrzenie grafika. Praca zdalna ze stałym opiekunem projektu. praca@naklicki.pl (nie zapomnij CV i portfolio)

Z góry przepraszam wszystkich za tego posta ale nie moge sie powstrzymac ;P Pewnie bedzie warn ale co tam ;-)

1.
Cytat(Naklicki @ 10.06.2006, 19:11 ) *
idealna osoba to php z mysql, flash i spojrzenie grafika

...mogę taką osobe wysłać razem z CV i portfolio na maila ale szybciej wyjdzie skompilować ją sobie samemu tongue.gif Nie wiem tylko jak załatwić 'spojrzenie grafika'... może dośle kamerke?

2. http://so.pwn.pl/slowo.php?co=by%B3aby

Nie wiem jak inni ale ja bym nie chciał pracować dla kogoś kto pisze w ten sposób tongue.gif Chyba, zeby sporo płacił tongue.gif Nie wyobrażam sobie jak moza nie poświęcić minuty i napisać sensownie i bez błedów - szczególnie jak zwraca się do kogoś z ofertą pracy.

Pzdr autora i radze zatrudnić kogoś do kontaktów z klientami aaevil.gif
-azael-
witam,

jesli jest Pan dalej zainteresowany prosze o kontakt na azael-81@o2.pl

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.