Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: RedDot
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
nasty
Szukalem po calem net-cie demo reddot-a i nigdzie nie znalazel, czy ktos moze gdzies znalazl wersje demo ( albo jakakolwiek inna) RedDot cms ?
NuLL
RedDot nie udostepnia wersji demo swoich produktow.
nasty
Wlasnie zauwazylem ze prawie wszystkie firmy produkujace komercyjne cms-y nie udostepniaja wersji demo ich cms-ow. sad.gif
NuLL
One nie maja takiej potrzeby smile.gif
nasty
Mam kupowac czegos co niewiem jak dziala, musze przecez przetestowac, nawet microsoft ma demo wszystkich swoich produktow, to czemu oni by ich mieli nie miec ?
ikioloak
Mozna zobaczyc demo, ale najpierw uzupelnij formularz:
http://reddot.com/products_web_content_management_demo.asp
To oczywiste ze chca sie zabezpieczyc przed zeby takie osoby jak ty, nie zainteresowani kupnem, a raczej ficzerami, ktore chcesz od nich pozyczyc, nie mieli ulatwionego dostepu do systemu.
nasty
Cytat
chca sie zabezpieczyc przed zeby takie osoby jak ty, nie zainteresowani kupnem, a raczej ficzerami, ktore chcesz od nich pozyczyc

Dokladnie biggrin.gif biggrin.gif
sf
Cytat(NuLL @ 28.06.2006, 12:15 ) *
RedDot nie udostepnia wersji demo swoich produktow.

Oczywiście, że udostępnia ( 30 dniowe, na IP ). Najlepiej tak w ogóle jechać na szkolenie ( darmowe, w Poznaniu, wstępne trwa 2 dni ).
NuLL
@sf - mowilem o ogolnodostepnym online - cos jak opensourcecms.com smile.gif
nasty
ok, znalazlem sobie reddot-a w internecie, ale mam problem : nie mam klucza licencyjnego, ale chyba mi w tym nie pomozecie biggrin.gif tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.