Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukiwany
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
ufosi
witam mam zamiar tworzyć grę o samochodach (pisać kod od początku albo na podstawie gamers fusion) szukam minimum kogoś kto jest średniozaawansowany najlepiej żeby miał doświadczenie z takimi rzeczami (ale nie koniecznie) pisać na gg 592706 szukam 2 osób zapraszam serdecznie warto

( nie chodzi mi o pomoc w kodzie jednorazowo tylko pisanie we 2 lub we 3 całego kodu i we 3 lub we 2 administratorami byśmy byli mam też jednego od grafika (grafików nie potrzebuje) i jednego co by się zajoł tworzeniem forum i czatu)
nospor
Przenosze
Cysiaczek
Fszystko być fajnie - oprucz dwuch żeczy. tego ze, ludzie ktuzy biąro sie za pisanie powaźnych ogłoszen nie piszo po polsku, a po druga sprawa, to co chwila byc nowa gra - ja nie chciec

blink.gif
kszychu
Cysiu, ja Cię już upominałem na humorze. Obiecałeś poprawę, ja uwierzyłem i się uspokoiłem. A dzisiaj co widzę?... oszukałeś mnie.
Dostajesz za to warna.

Przy okazji ostrzegam pozostałych, którzy chcieliby się podzielić swoimi przemyśleniami na temat tego ogłoszenia, by tego nie robili!
ufosi
na błędy nie patrz kazdemu się zdażają tongue.gif:P a zapomniałem napisać że Gamers Fusion jest juz spolszczony teraz tylko tworzyć grę na gamers fusion albo od początku to już zobaczymy

(pewnie znowu błędy zrobiłem tongue.gif:P)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.