ufosi
11.07.2006, 11:24:46
witam mam zamiar tworzyć grę o samochodach (pisać kod od początku albo na podstawie gamers fusion) szukam minimum kogoś kto jest średniozaawansowany najlepiej żeby miał doświadczenie z takimi rzeczami (ale nie koniecznie) pisać na gg 592706 szukam 2 osób zapraszam serdecznie warto
( nie chodzi mi o pomoc w kodzie jednorazowo tylko pisanie we 2 lub we 3 całego kodu i we 3 lub we 2 administratorami byśmy byli mam też jednego od grafika (grafików nie potrzebuje) i jednego co by się zajoł tworzeniem forum i czatu)
Cysiaczek
11.07.2006, 11:40:28
Fszystko być fajnie - oprucz dwuch żeczy. tego ze, ludzie ktuzy biąro sie za pisanie powaźnych ogłoszen nie piszo po polsku, a po druga sprawa, to co chwila byc nowa gra - ja nie chciec
kszychu
11.07.2006, 11:42:57
Cysiu, ja Cię już upominałem na humorze. Obiecałeś poprawę, ja uwierzyłem i się uspokoiłem. A dzisiaj co widzę?... oszukałeś mnie.
Dostajesz za to warna.
Przy okazji ostrzegam pozostałych, którzy chcieliby się podzielić swoimi przemyśleniami na temat tego ogłoszenia, by tego nie robili!
ufosi
11.07.2006, 11:44:42
na błędy nie patrz kazdemu się zdażają

:P a zapomniałem napisać że Gamers Fusion jest juz spolszczony teraz tylko tworzyć grę na gamers fusion albo od początku to już zobaczymy
(pewnie znowu błędy zrobiłem

:P)