Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mozilla FireFox 1.5.0.7
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
kossa
Witam,
mam zainstalowany Mozilla FireFox 1.5.0.7 na Windows XP PRO i nie mogę dodawać rozszerzeń. Do Tunderbirdu (klient poczty) rozszerzenia dodają się bez problemu, w FF wyskakuje okienko że instalowanie rozszerzeń jest niemożliwe, kliknij aby zmienić ustawienia więc klikam i wysykuje menu opcje i tam zakładka zabezpieczenia, już odchaczyłem wszystko, do wyjątków/zezwolen dodałem domenę mozilla.com skąd pobierałem rozszerzenia i nic, ciągle to samo, restartowałem przeglądarkę, ostatnio nawet ją odinstalowałem i zainstalowałem ponownie bo mam ją od pierwszych wersji FF i myślałem że może jest coś uszkodzona, po zainstalowani ponownym jednak pamietała jakie miała wersja poprzednia ustawienia (pasek zakładek itd) więc możę coś z tych dziwnych ustawień też zapamiętała, macie może jakiś pomysł co powinienem włąćzyć/zmienić/ustawić aby móc instalować rozszerzenia? Probowałem już instalować z WWW, z HDD (metodą przeciągnij i upuść) i ciągle to tamo :-(

Pozdrawiam,
Łukasz
Jojo
Jeśli nie zależy Ci zbytnio na zachowaniu ustawień, bookmarków itp, to spróbuj odinstalować Foxa i usunąć katalog:

Kod
C:\Documents and Settings\<nazwa_użytkownika>\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox

A potem zainstaluj przeglądarkę na nowo.
kossa
Działa, dziękuję!

Łukasz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.