CREATE TABLE `gal_kat_p1` ( `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `nazwa` text, `opis` text, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin2 AUTO_INCREMENT=4 ; CREATE TABLE `gal_kat_p2` ( `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `id_p1` int(11) DEFAULT NULL, `nazwa` text, `opis` text, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin2 AUTO_INCREMENT=12 ; CREATE TABLE `gal_kat_p3` ( `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `id_p2` int(11) DEFAULT NULL, `nazwa` text, `opis` text, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin2 AUTO_INCREMENT=4 ; /*-------------------------Tabela - Gal_kat_p1----------------------------------------------------------*/ INSERT INTO `gal_kat_p1` VALUES(1, 'Jeden', NULL); INSERT INTO `gal_kat_p1` VALUES(2, "Dwa', NULL); INSERT INTO `gal_kat_p1` VALUES(3, 'Trzy', NULL); /*-------------------------Tabela - Gal_kat_p2----------------------------------------------------------*/ INSERT INTO `gal_kat_p2` VALUES(1, 1, 'Niebieski', NULL); INSERT INTO `gal_kat_p2` VALUES(2, 1, 'Zielony', NULL); INSERT INTO `gal_kat_p2` VALUES(3, 1, 'Czarny', NULL); /*-------------------------Tabela - Gal_kat_p3-------------------------------------------------------*/ INSERT INTO `gal_kat_p3` VALUES(1, 1, NiebiskiKwiatek', NULL); INSERT INTO `gal_kat_p3` VALUES(2, 1, 'NiebieskiStolik', NULL); INSERT INTO `gal_kat_p3` VALUES(3, 1, 'NiebieskiDom', NULL); INSERT INTO `gal_kat_p3` VALUES(4, 2, 'ZielonyPalac', NULL); INSERT INTO `gal_kat_p3` VALUES(5, 2, 'ZielonyPisak', NULL); INSERT INTO `gal_kat_p3` VALUES(6, 2, 'ZielonyFlamaster', NULL);
Maja być 2 listy a to dlatego, że przejście w pierwszą kategorię zrobię na sztywno. Więc będzie po protu przycisk "jeden" i użytkownik przejdzie do formularza z kategoriami Jeden.
Chodzi mi o konkretnie formularz z takimi polami:
Podaj imię
Pierwszy poziom:
Drugi poziom:
No i żeby przekazywał to co się wybrało do drugiej strony. Oczywiście chcę żeby to bylo w PHP i JS. Jest tego pełno na tym forum, ale jakoś nie mogę tego przerobić do swoich potrzeb.
Czekam na wiadomości z propozycjami od ktogś kto to dla mnie zrobi:)
P.S.
Nie dysponuje dużymi środkami, więc myślę ze 20zł to dobra cena, napisz a na pewno się dogadamy:)