Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przetestuj sie! - problem
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Nidhogg
Przepraszam bardzo za zaśmiecanie forum takimi wątkami ale nie mam pojęcia dlaczego: "Posiadasz za mało postów na forum dyskusyjnym. Minimalna liczba to 10, przy czym Ty masz 0. Zapobiega to tworzeniu nowych kont w celu zachowania anonimowości stałych bywalców forum! " Chciałbym zrobić sobie test lecz pisanie do tego postów na forum, jest trochę dziwne większość problemów co mam z PHP już mogę tu znaleźć lub w sieci, wiec proszę mi o wytłumaczenie tego co tutaj źle zrozumiałem z góry dziękuje
Przepraszam już znalazłem odpowiedź na forum, a więc jestem nowym użytkownikiem, niestety nie wiem czy mam wymaganą wiedzę by wnieść coś nowego na wasze forum więc czy naprawdę muszę śmiecić tu moimi 10 wypowiedziami które nic nie wniosą?
bolverk
Też na początku byłem zdziwiony że trzeba mieć 10 postów na forum aby móc przetestować się. Ale gdy osiągnąłem "magiczną" liczbę 10 postów, stwierdziłem że ten test mi na razie wisi. Warto coś wnieść w życie portalu i tego się trzymam smile.gif

A tak z czysto użytkowych powodów tego forum: Po co zaśmiecać forum nowymi użytkownikami, niczym nie wnoszącymi do portalu, tylko aby się przetestować i zaśmiecać bazę danych. Po to moim zdaniem jest ten limit.

Tak apropo to natknąłem się kiedyś na darmowe hostingi oferujące przestrzeń na serwerze typu "post to host" gdzie jest limit postów na miesiąc na forum danego serwisu. Proponuję się ich wystrzegać smile.gif

I gratulacje dla autora wątku za nick. Widzę kolejnego fana mitologii skandynawskiej smile.gif
Nidhogg
Cytat(bolverk @ 22.11.2009, 22:42:09 ) *
A tak z czysto użytkowych powodów tego forum: Po co zaśmiecać forum nowymi użytkownikami, niczym nie wnoszącymi do portalu, tylko aby się przetestować i zaśmiecać bazę danych. Po to moim zdaniem jest ten limit.

Zgadza sie troche racji masz lecz właśnie wydaje mi się ze prócz zaśmiecania bazy to przyniosło by wymierną korzyść typu powtórka PHP, a wrońcu wydaje mi się że, to forum jest właśnie po to by pomóc w nauce i problemach związanych z tym ciekawym językiem programowania smile.gif
Cytat(bolverk @ 22.11.2009, 22:42:09 ) *
I gratulacje dla autora wątku za nick. Widzę kolejnego fana mitologii skandynawskiej smile.gif

Hehe widzę, że jednak jest nas więcej winksmiley.jpg miło mi smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.