Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwer dedykowany
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
markonix
Z pewnością taki temat gdzieś już sobie leży, a to dynamiczna branża.

Szukam dobrej firmy oferującej serwery dedykowane dla biznesu.
Coś do 500zł msc z dobrymi parametrami, żeby zarabiał na siebie.

Pytam o opinie na forum, a nie porównując ceny i parametry na stronach bo zależy mi na dobrej obsłudze i supporcie.
Chciałbym mieć po prostu mniej na głowie.

ovh popularne, ale w takich kolosach różnie traktuje się klientów, a ja lubię indywidualne podejście (oczekuje takiego jak ja oferuje innym smile.gif )
modern-web
Ja za to polecam Ci www.OneDedyk.pl
Co prawda niektóre ceny grubo przekraczają 500zł, ale są też takie, które kosztują 580-720zł.
Tak czy inaczej osobiście z ich usług nie korzystałem, lecz osobiście znam osoby, które zadowolone są z pełnionych przez nich usług.

P.S.
Z tego co się orientuję to serwery bardzo znanej firmy www.Shooters.pl (gier typu: Call of Duty, Counter Strike, Half-Life 2, Battlefield i Quake i wielu innych) stoją na tych samych platformach, a z doświadczenia wiem, że oferują usługi bardzo wysokiej jakości.

Pozdrawiam!
markonix
Dzięki za link.

Faktycznie widać, że porządna oferta ale to już oferta dla poważnych przedsięwzięć, a więc może kiedyś... happy.gif

Na początek działalności jest zbyt ryzykowne, aby podpisać umowę na taką kwotę, nie wykorzystując potencjału tego co się kupiło.
thek
Przemyśl statnet.pl smile.gif W firmie gdzie pracuję mamy jedną z ich opcji i jak na razie zero zastrzeżeń.
Adrianz
www.hetzner.de polecam dobry serwer za małą cenęwinksmiley.jpg
markonix
Cytat(Adrianz @ 26.12.2010, 22:56:04 ) *
www.hetzner.de polecam dobry serwer za małą cenęwinksmiley.jpg

I tam prawdopodobnie kupie.

Zapytanie ofertowe wstawiłem na bardziej stosownym forum i dostałem naprawdę sporo ciekawych ofert smile.gif
Konkurencja jest spora, a ja myślałem wcześniej, że istnieje tylko ovh smile.gif
Hekko
Hetzner ma ciekawą ofertę ale musisz mieć kartę kredytową/z płatnościami internetowymi. Jeśli nie masz to szukaj pośrednika w PL.
markonix
Tzn dopiero będę zakładał konto firmowe i się orientował ale w tym momencie mam np. w mbanku E-Kartę i myślę, że by dała radę - bo np. mogę ją dodać do PAYPAL jak zwykłą kredytową, nie wiem jak z tylko z walutami.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.