Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skype sypie
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
MateuszS
Witam, mam problem ze Skype. Podczas odbierania połączeń (wychodzących i przychodzących) oraz przy edycji opcji audio program się wyłącza... próbowałem reinstalla, czyszczenia systemu, zmiany wersji, wyłączenia firewalla i aktualizacji ale to nie pomaga, nadal się wyłącza w wyżej wymienionym momencie. Wcześniej wyłączał się zawsze za 2 razem podczas odbierania połączeń (wych. i przych.) Zrobiłem reinstalla i teraz wyłącza się od razu. Wszystko widać na poniższym filmiku (tylko 2mb)

Tak to wygląda
http://www.speedyshare.com/files/26601101/zonk.avi

Pozdrawiam

PS pisałem na in4 ale nikt chyba nie wie, może ktoś z was miał ten problem?
kulczycki
A połączenia są razem z video prowadzone ?
MateuszS
Nie, zwykle polaczenie glosowe.
kulczycki
Może to być wina sterowników audio. Ja tak miałem ale z sterownikami video. Ogólnie przy próbie połączenia resetował mi się caly komputer. Przeinstalowałem sterowniki do karty graficznej na inną wersję i wszystko już hulało wink.gif
MateuszS
Do graficznej czy dzwiekowej? Bo do graficznej mam najnowsze wlasciwie a do dzwiekowej zewnetrznej mam te z plytki ale sprobuje je zaaktualizowac. Dam znac.

//edit Nie no windows mowi ze wszystko aktualne z dzwiekówką...
kulczycki
Spróbuj usunać sterowniki od karty dźwiekowej i zainstaluj inną wersje (nie koniecznie najnowsze)
MateuszS
Niestety poza całodniowym brakiem dźwięku w kompie nic się nie zmieniło.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.