Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zakodowanie...
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
damietoo
Witam,
Poszukuje programisty który chciałby zainwestować swój czas na cele stworzenia serwisu internetowego.
Otóż sprawa wygląda tak posiadam grafikę do przyszłego serwisu ,ale nie mam możliwości jej zakodowania.
Uzgodniłem ze wspólnikiem że ja zapłacę za grafikę on za kod. Po uregulowaniu płatności za wykonanie grafiki
przyszły wspólnik uciekł. Więc poszukuje nowego - nie poważny człowiek.

Co proponuje ? Jeśli serwis będzie rentowny zwrócę 5,000zł
Szanse na powodzenie są spore gdyż sam tworze dochodowe serwisy które zarabiały nawet po 20,000zł miesięcznie ( dowody mogę wysłać na maila )
Sam bym się za sponsorował ,ale musiałem wydać środniki na inne cele więc proponuje uczciwy układ na którym zarobią obie strony.
Pozdrawiam

kontakt damietoo@o2.pl
darko
Cytat
przyszły wspólnik uciekł

To nie wesoło.
Cytat
Co proponuje ? Jeśli serwis będzie rentowny zwrócę 5,000zł

Co masz na myśli pisząc "rentowny"? Na jaką wartość musiałby wskazywać wskaźnik rentowności, żebyś uznał to przedsięwzięcie za rentowe? Na jaką skalę jest ten serwis, jakich rozmiarów? Podajesz za mało informacji, kwota też nie wiele mówi, nie znając szacowanego czasu wykonania tego "projektu".
Cytat
Szanse na powodzenie są spore gdyż sam tworze dochodowe serwisy które zarabiały nawet po 20,000zł miesięcznie ( dowody mogę wysłać na maila )

Jaki w takim razie jest Twój nakład pracy w stosunku do całości zespołu tworzącego taki serwis? To jest kolejna zagadka. Mógłbyś konkretniej opisać proponowany przez Ciebie "układ". Mało konkretnie przedstawiasz swoją propozycję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.