Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak usunąć IE 9 i przywrócić IE 8
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Berenika57
Witam. Jak usunąć IE9( w panelu sterowania nie ma go w spisie programów), i powrócić do wersji IE8?
usb2.0
pomóc Ci nie umiem, ale z ciekawości spytam czemu chcesz to zrobić?
Berenika57
Byłam pewna, że operacja ta przywróci brzmienie midi ("milczące" od pewnego czasu) na ulubionej stronie z kartkami, gdzie każda kartka miała własną melodyjkę.... ale nic takiego się nie zdarzyło thumbsdownsmileyanim.gif , widać przyczyna tkwi w czym innym, tyle że nie wiem w czym...
kosmowariat
włącz głośniki biggrin.gif

Jaki masz system ? Sprawdzałaś w poprawkas od M$ ? może tam się ukrył smile.gif
sadistic_son
A tak właściwie to co skłoniło Cię do zaczęcia tego tematu na forum poświęconemu programowaniu w php ?
Może popytaj nas jeszcze jak przyrządzić wołowinę w sosie bawarskim albo jakie są najlepsze opony do felg AcSchnitzer 215/45 R17....
Rid
Cytat
Może popytaj nas jeszcze jak przyrządzić wołowinę w sosie bawarskim

No nie ładnie ,dziewczyna po prostu szuka pomocy-a nie przepisu na wołowinę.
sadistic_son
No ale tutaj? Mało jest w necie forów poświęconych bardziej zbliżonej tematyce do jej problemu?
Rid
No,wiem nie ten dział,ale po co od razu krytyka.Administratorzy pewnie to przenosą rolleyes.gif
batman
1. IE9 usuniesz w Panel sterowania -> Programy -> Wyświetl zainstalowane aktualizacje. Na liście znajdziesz IE9 oraz opcję odinstalowania. Zamiast jednak wracać do przestarzałej przeglądarki, zmień stronę na taką, która działa poprawnie w nowych przeglądarkach.

2. Przenoszę do odpowiedniego działu.
toaspzoo
Pobierz ze strony microsoftu
codeq
Proponuje wymienić przeglądarkę na inną, np. Chrome, Firefox, Opera. IE to nie jedyna przeglądarka na świecie wink.gif
Pawel_W
niezły z Ciebie archeolog, poza tym w IE można włączyć wyświetlanie jak w IE 8 (wystarczy nacisnąć F12)
WebCM
Panel Sterowania -> Opcje internetowe -> Zaawansowane -> sprawdź, czy odtwarzanie MIDI jest włączone

Nie wracaj do IE 8 tylko z tego powodu. Wypróbuj Operę - powinna obsługiwać <bgsound> i pliki MIDI.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.