Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PROXY serwer konfiguracja przeglądarki
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
grywalny
Siema, mam taki problem. Dostalem cos takiego "you must use proxy01.bla.net port 3080 as proxy server in your browser configuration, login:bla pass: blabla
" (gdzie 'bla' wrzucilem sam a bylo co innego)

Nigdy nie uzywalem proxy wczesniej ale troche cos tam pamietalem ze takie cos sie ustawia przegladarkach wiec zrobilem cos takiego jak na tym screenie o tu.

Uploaded with ImageShack.us

Ale oczywiscie nie dziala wtedy. Nawet nie ma pola zeby wpisac login i haslo wiec co ja robie zle? Gdzie powinienem to ustawic? W internet explorer sprawa wyglada tak samo.
Czy moze koles podal za malo informacji po prostu?

Grze_chu
Nie wiem czy to zadziała, ale nie zaszkodzi spróbować. Możesz użyć formatu stosowanego np.: w autoryzacji HTTP

Kod
login:hasło@proxy01.bla.net
yta
Bramki proxy ustawia się w połączeniu sieciowym aby to za ich pośrednictwem łączyć sie z netem ( i będzie działać z każdą przeglądarką).
start > wszystkie programy > akcesoria > połączenie sieciowe > właściwości połączenia > protokół TCP/IP > i jako IP wprowadź konfigurację serwera proxy wink.gif
JAKO DNS adresy Twojego dostawcy sieciowego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.