Cytat(mike @ 6.10.2011, 12:48:17 )

Przekieruj sobie w hosts adres php.pl na jakiś szajs. Nie będzie CI się chciało tego zmieniać. Ale to wymaga dyscypliny, żeby nie zmieniać tego ustawienia.
Sam plik w upierdliwym miejscu (w Windowsie) więc nie będzie Ci się chciało tam zaglądać.
dzięki mike, dzięki mojemu silnemu EGO i silnej woli nie pisałem wczoraj więcej ;D. U virtualne hosty tworzę - ubuntu. Każdy projekt sobie jakoś nazywam i łatwo mi się tam dostać przez przeglądarkę ;)
W Windzie można hosts przekopiować na pulpit i łatwo zmieniać, kopiować ;)
Cytat(thek @ 6.10.2011, 20:49:05 )

@ixpack: Że tak sparafrazuję Lindę: "Co Ty k.. wiesz o moderowaniu..." :D
Chłopaki... Normalnie czuję się dziwnie. Wyście musieli bulić, a mi jeszcze oferowano wino, kobiety i śpiew bym się przyłączył ;) Póki co wino sobie sam funduję, kobieta obok w wyrku, ale to też sam sobie załatwiałem, a śpiew był tydzień temu na weselu szefa ;) Ale na tym ostatnim to było o wiele więcej. Aż się boję oglądać nagranie z niego ;)
thek, ale ja nie chcę być modem... A co wiem? Hehe ;) Może coś tam wiem... Jestem za bardzo nerwowy żeby być modkiem. Admin to zbyt odpowiedzialna funkcja. Ale czemu ja, ja tylko w trolowaniu dobry jestem - nie wiem czemu do mnie skierowałeś pytanie - ale ok ;)
Jak pisałem - podziwiam was za to, że poświęcacie wolny czas.
Sam wolałbym mieć nadaną grupę "Dariusze" albo "rastafarianie". Przecież to kilka klików - please mom, please ;) (do amina żebrzę =])
Cytat(Speedy @ 6.10.2011, 21:26:02 )

Ja jestem na tym forum dłużej, niż thek oraz nospor i nie potrzebuję łechtać swojego ego funkcją moderatora. :hairy:
Pozdrawiam.
I to jest błąd Polaków - nie chcą się łechtać! Łechtajmy nasze EGO jak tylko możemy! Wierzmy w siebie coraz mocniej. Grunt to nastawienie. Nie chodzi o to, że "o wierzę w siebie wystarczająco" - chodzi aby wierzyć w siebie coraz mocniej. Trzeba uważać, żeby nie popaść w narcyzm =]
Wierzmy w siebie, bo Polacy to wspaniały i utalentowany naród.
Cytat(nospor @ 7.10.2011, 07:20:00 )

Co, admin nie chciał przyjąć ? ;)
Jeśli zaś Twoja wypowiedź była poważna, to i ja poważnie odpowiem:
Nie wiem jak inni, ale od łechtania to ja mam inne akcesoria w domu (;)) i bycie moderatorem nie służy mi do tego.
Jaki masz sprzęt ;D. Kulki rozkoszy?? =]