Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Facebook w ramce na stronie internetowej
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
Bogusek
Cześć!

Mam problem, napisałem w HTML5 stronkę na której między innymi w ramce
<FRAME>
jest link do facebooka i powinien się on tam otworzyć po kliknięciu. Niestety tak się nie dzieje, wszystko jest zrobione dobrze bo w drugiej stronie tak samo wrzuciłem NK.pl i działa bez problemów. Proszę, pomóżcie mi. Co zrobić, żeby to zadziałało. Dla informacji, Twitter też nie chce działać. To może być jakiegoś rodzaju zabezpieczenie, ale muszę to obejść albo po prostu mieć fb w ramce na swojej stronie.

Z góry dzięki i pozdrawiam smile.gif
Bartek
erix
Bez kodu, to możemy gdybać.
Bogusek
Tak, wiem, nie chciałem tylko, żeby zostało odebrane to jako reklama strony.
Przesyłam link do strony, tam też można przeglądnąć cały kod: www.fastfood.comoj.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam smile.gif
binprogrammer
To jest wina ramki na pewno, obawiam się, że facebook nie może być umieszczany w ramkach (jakieś zabezpieczenie czy coś) - Może include w php (nie wiem czy zadziała, bo nie próbowałem nigdy includować innej strony niż moja ;p)

PS. Google nie ładnie patrzy na ramki ;p więc nie masz co o wysokiej pozycji w google, użyj może też trochę css, a nie samego html <center> jest przestarzałe użyj css, tak samo zamiast <br><br> daj margines górny wink.gif

PS2. fajny pomysł na stronę
toaspzoo
Pomysł na stronę fajny, ale dobrze by były zrobić to zgodnie z sloganem widniejącym na witrynie.
Czyli wszystkie 'śmieci' w jednym miejscu, bez przechodzenia, bo wygodniejsze znacznie już są karty biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.