Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy rekord
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
itsme
no dzis "pobilismy" rekord userow online na forum.php.pl co mnie w sposób szczególny cieszy gdyż świadczy o rozwoju php jak i php.pl.
Cytat
Najwięcej użytkowników 30 było obecnych 13:36 22-04-2003

Pozostaje miec nadzieje (zaś ja wiem o tym), że ta skromna ilość będzie sukcesywnie poprawiana.
Gratulacja dla wszystkich :!: :!: :!:
wassago
no i baardzo dobrze :wink: ciesze sie:) bo gdyby nie ja to bylo by 29 :wink: oby bylo ich wiecej i wiecej!!

tak na marginesie @dragossani - myslales o tym aby pokasowac nieuzywane konta na forum.php.pl questionmark.gif
scanner
Wassago: przecież w świątecznym mailu pisze, że:
Cytat
Informuję, że w związku z porządkowaniem zawartości forum, dnia 25 kwietnia 2003, konta osób które nie opublikowały dotąd na forum ani jednej wiadomości, a ponadto nie logowały się wcale na forum w tym roku, zostaną usunięte. Jest takich kont w tej chwili 1040. Aby uniknąć skasowania konta, wystarczy się zalogować.

Rekord cieszy. Byle tylko fachowosc rosła proporcionalnie.
KaMeLeOn
Cytat
Byle tylko fachowosc rosła proporcionalnie.

Z tym trochę gorzej, ludzie zrobili się strasznie leniwi angrysmiley.gif
scanner
Leniwi? Jakie delikatne określenie...
KaMeLeOn
Dbam o kulturę języka...
Regulamin pkt. IV.4 d :wink:
Azazel
Cytat
...tak na marginesie @dragossani - myslales o tym aby pokasowac nieuzywane konta na forum.php.pl questionmark.gif

no nie wiem czy do konca to tak dobry po mysl 8) , zalezy jakie kryteria przyjac okreslajac ze konto jest "nieuzywane" aaevil.gif , jesli wezmiemy pod uwage kryterium "pisania" to bym pewnie dawno polecial do kosza, a wynika to z tego ze glownie czytam, a pisze niewiele bo przewaznie ktos mnie uprzedzi i nie mam nic do dodania, poza tym ja sie nie znam, i w ogole jakis dziwny jestem, truskawki cukrem posypuje... aaevil.gif
dragossani
Myślę, że jeżeli ktoś rejestrował się powiedzmy w czerwcu 2002, nie napisał na forum ani słowa, ani nawet nie zajrzał na nie od roku, to konto chyba jest mu niepotrzebne. Jeśli uzna, że jednak jest mu potrzebne to wystarczy, że się raz zaloguje - nie usunę takiego konta. To chyba rozsądny układ?
Sir Blade
i znowu rekord smile.gif

Cytat
Najwięcej użytkowników 38 było obecnych 16:01 24-11-2003

Dodałem tą liczbę dla potomnych.. smile.gif DeyV
itsme
woow jestem okropny ale nie zauwazylem
spenalzo
Tratatata:
Cytat
Najwięcej użytkowników 45 było obecnych 14:37 25.11.2003
spenalzo
Oops, już nowy rekord winksmiley.jpg
Cytat
Najwięcej użytkowników 47 było obecnych 15:37 25.11.2003

Update (10 sekund później): smile.gif
Cytat
Najwięcej użytkowników 50 było obecnych 15:38 25.11.2003

Update:
Cytat
Najwięcej użytkowników 55 było obecnych 15:42 25.11.2003
Sir Blade
Cytat
Najwięcej użytkowników 55 było obecnych 16:42 25-11-2003

jakis wirus szaleje smile.gif
spenalzo
Cytat
Cytat
Najwięcej użytkowników 55 było obecnych 16:42 25-11-2003

jakis wirus szaleje smile.gif

Co Ty tutaj za nieaktualne dane przedstawiasz? smile.gif
Cytat
Najwięcej użytkowników 61 było obecnych 15:44 25.11.2003
Sir Blade
Cytat
Najwięcej użytkowników 61 było obecnych 16:44 25-11-2003

teraz Cie przebilem smile.gif
spenalzo
Cytat
teraz Cie przebilem smile.gif

Nie bardzo.

BTW: co to? Powrót do przeszłości? smile.gif Prezentujesz dane które będą dopiero za godzinę... więc nadal moje aktualne. tongue.gif
Seth
Z tego co zauwazylem to wiele osob bylo zaintereowanych tym tematem http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=7783 Pewnie poczta pantoflowa zadzialala winksmiley.jpg
s_w_ir
W życiu nie widziałem żeby było 25 userów, a jak teraz siedze jest ich 37 a rekord 61. Dla mnie to jest podejrzane...
KaMeLeOn
Cytat
W życiu nie widziałem żeby było 25 userów, a jak teraz siedze jest ich 37 a rekord 61. Dla mnie to jest podejrzane...

Średnio 25 userów jest codziennie w godzinach południowych, więc to normalne...
Jestem na tym forum codziennie od roku, a zajmuję się nim od maja i nigdy nie pozwolilibyśby sobie na oszustwa.
Nie bawimy się już w piaskownicy.
Tak jak zauważył Seth wzrost popularności zapoczątkował temat o kontrolach... :wink: ;P

BTW. Byłem o tej godzinie i śledziłem co się dzieje. Zapewniam, że Google nie szalało.
scanner
Ja już idę do scyzoryk...
Jabol
21:01 75 userow ohmy.gif - co się dzieje ? W 3 dni pobity rekord został pobity o ponad 100% ! Kurde, chyba zacze wierzyć w UFO ...
DeyV
A może zamiast w UFO, lepiej uwierzyć w ... strach?
Topic http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=7783 w ciagu 2 dni istnienia miał ... prawie 4 000 odwiedzin.
Humor - w ciągu roku - jakieś 8 000.
Ciekawe zjawisko. Ale w sumie - czy to Was bardzo dziwi? Bo mnie nie bardzo...
s_w_ir
Nie miałem na myśli was o oszustwa, tylko np. jakiś haker-fan php.pl może chciał was podnieść na duchu.

No teraz jest 60 z czego 48 gości. to sie nazywa przegięcie w dobrym stylu...
Seth
http://www.infocoig.pl/~viper/uwaga.html ...i wszystko jasne winksmiley.jpg
wassago
Cytat

alesz trafilem z tym tematem :idea: 8) :mrgreen:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.