msiedlec
16.06.2015, 13:32:21
Witam,
Poszukuję osoby do prac przy działającym już sklepie internetowym, który oparty jest na open carcie. Szukam osoby, która się na tym zna i która nie narzuci nam zaporowych cen. Generalnie pracy jest w tym przypadku na jeden dzień. Poniżej wykaz prac:
- integracja z paczkomatem
- utworzenie kilku podstron w sklepie typu "dlaczego my" "o nas"
- integracja z paypalem
- zmiany wyświetlania podstron (w tym przypadku będzie trzeba trochę w html pogrzebać)
- zmiany w komunikatach wysyłanych do klienta po otrzymaniu zamówienia
- wrzucenie dodatkowych banerów wraz z linkowaniem do podstron
- umieszczenie logo współpracujących z nami partnerów
- dodanie widgetów do strony
- pozostałe drobne poprawki
Oczywiście żadnych wtyczek nie trzeba pisać. Wszystkie są do kupienia.
Kontakt telefoniczny 696078518, Mateusz
Janusz1200
16.06.2015, 21:14:49
Jeden dzień? JEDEN DZIEŃ? Nie komentuję, tylko się pytam, czy ja jestem jakiś po...ny, bo za chiny nie zrobiłbym tego w 8 godzin, samo przygotowanie sobie środowiska, sprawdzenie działania, zorientowanie się w całości...
Niech mi ktoś tu powie z programistów, zrobi to ktoś w jeden dzień?
fizzlebubble
17.06.2015, 01:45:06
to co msiedlec wymienil imho powinno zając około 2-3... tygodni :-)
johny_s
17.06.2015, 02:56:53
Tylko, że na podstawie tego wydaje mi się, że zajmie to tyle i tyle proponowana jest stawka
kayman
17.06.2015, 07:05:10
dlatego właśnie nie robi się "usług dla ludności" -> w każdym razie nie dla wszystkich
Pyton_000
17.06.2015, 07:55:29
Cytat(fizzlebubble @ 17.06.2015, 02:45:06 )

to co msiedlec wymienil imho powinno zając około 2-3... tygodni :-)
Nie przesadzaj.
To jest max 2-3 ale dni z postawieniem środowisa itepe.
Chyba że 2-3 tyg. dla zielonego który nie wiem co to OC.
PP i Paczkomaty są dostępne jako wtyczki więc instalujesz i działa.
Podstrony to jakieś 2h
komunikaty, loga, bannery to kolejne 3h
widgety (pewnie FB itp.) to znowu 2-3h
i inne...
Tak więc nie przesadzajmy. Doliczając do tego nawet 50% czasu i tak nam nie wyjdzie 2 tyg
Xelah
17.06.2015, 09:41:29
Prawda jest taka, że nie podjąłbym się wyceny czegoś takiego tylko na podstawie tego opisu.
Mówisz, że PP i Paczkomat to paczki gotowe do zainstalowania. Super. Rozumiem, że masz 100% pewność, że klient nie zmodyfikował core, i nie będzie poważnych problemów z implementacją?
Bez wglądu w source jakiekolwiek dywagacje ile to może zająć/kosztować są bez sensu. Zarówno 2-3 dni są czystą spekulacją jak i 2-3 tygodnie.
Każdy, kto pracował z kodem już przerabianym przez innych programistów to wie.
fizzlebubble
17.06.2015, 09:42:38
Dlatego mówię 2-3 tyg...
tbsmog
17.06.2015, 19:07:43
Witam
No cóż Panowie nie macie racji.
1 dzień to może trochę przesada, ale to jest roboty na maks 16 godzin.
Opencart - sama instalacja to 30 minut roboty (nawet nie).
Jeśli core był modyfikowany to i tak jest to do zrobienia przez vqmod - więc raczej w tym wypadku sprawy są dość proste do ogarnięcia.
msiedlec
19.06.2015, 11:21:10
Witam,
Ok, może przesadziłem z tym, że da się to zrobić w 1 dzień. Jak ktoś mi pisze, że potrzebuje na to 2-3 tygodnie to znaczy, że jest totalnie zielony i nie powinien się tu wypowiadać. Wiem ile trwało postawienie tego sklepu, który jest mega funkcjonalny, więc jak ktoś mi pisze, że zajmie mu to 2-3 tygodnie to dziękuję z góry. Dodatkowo nie potrzeba przecież pisać żadnej wtyczki, wystarczy ją wgrać.
Jeśli chodzi o widget to chodzi mi o widget opineo. FB i Insta już jest.
Proszę o kontakt osoby chętne do działania. Nie wymagam, że ktoś przyjmie zlecenie i zrobi to w dwa dni. Może ktoś sobie dziubać przy tym po godzinach, w każdym razie chciałbym aby do max 5 lipca było to zrobione.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.