Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlecę drobne prace przy sklepie internetowym (open cart)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
msiedlec
Witam,

Poszukuję osoby do prac przy działającym już sklepie internetowym, który oparty jest na open carcie. Szukam osoby, która się na tym zna i która nie narzuci nam zaporowych cen. Generalnie pracy jest w tym przypadku na jeden dzień. Poniżej wykaz prac:

- integracja z paczkomatem
- utworzenie kilku podstron w sklepie typu "dlaczego my" "o nas"
- integracja z paypalem
- zmiany wyświetlania podstron (w tym przypadku będzie trzeba trochę w html pogrzebać)
- zmiany w komunikatach wysyłanych do klienta po otrzymaniu zamówienia
- wrzucenie dodatkowych banerów wraz z linkowaniem do podstron
- umieszczenie logo współpracujących z nami partnerów
- dodanie widgetów do strony
- pozostałe drobne poprawki

Oczywiście żadnych wtyczek nie trzeba pisać. Wszystkie są do kupienia.

Kontakt telefoniczny 696078518, Mateusz
Janusz1200
Jeden dzień? JEDEN DZIEŃ? Nie komentuję, tylko się pytam, czy ja jestem jakiś po...ny, bo za chiny nie zrobiłbym tego w 8 godzin, samo przygotowanie sobie środowiska, sprawdzenie działania, zorientowanie się w całości...

Niech mi ktoś tu powie z programistów, zrobi to ktoś w jeden dzień?
fizzlebubble
to co msiedlec wymienil imho powinno zając około 2-3... tygodni :-)
johny_s
Tylko, że na podstawie tego wydaje mi się, że zajmie to tyle i tyle proponowana jest stawka wink.gif
kayman
dlatego właśnie nie robi się "usług dla ludności" -> w każdym razie nie dla wszystkich smile.gif
Pyton_000
Cytat(fizzlebubble @ 17.06.2015, 02:45:06 ) *
to co msiedlec wymienil imho powinno zając około 2-3... tygodni :-)

Nie przesadzaj.
To jest max 2-3 ale dni z postawieniem środowisa itepe.
Chyba że 2-3 tyg. dla zielonego który nie wiem co to OC.

PP i Paczkomaty są dostępne jako wtyczki więc instalujesz i działa.
Podstrony to jakieś 2h
komunikaty, loga, bannery to kolejne 3h
widgety (pewnie FB itp.) to znowu 2-3h
i inne...

Tak więc nie przesadzajmy. Doliczając do tego nawet 50% czasu i tak nam nie wyjdzie 2 tyg wink.gif
Xelah
Prawda jest taka, że nie podjąłbym się wyceny czegoś takiego tylko na podstawie tego opisu.

Mówisz, że PP i Paczkomat to paczki gotowe do zainstalowania. Super. Rozumiem, że masz 100% pewność, że klient nie zmodyfikował core, i nie będzie poważnych problemów z implementacją?

Bez wglądu w source jakiekolwiek dywagacje ile to może zająć/kosztować są bez sensu. Zarówno 2-3 dni są czystą spekulacją jak i 2-3 tygodnie.

Każdy, kto pracował z kodem już przerabianym przez innych programistów to wie.
fizzlebubble
Dlatego mówię 2-3 tyg... smile.gif
tbsmog
Witam
No cóż Panowie nie macie racji.
1 dzień to może trochę przesada, ale to jest roboty na maks 16 godzin.
Opencart - sama instalacja to 30 minut roboty (nawet nie).
Jeśli core był modyfikowany to i tak jest to do zrobienia przez vqmod - więc raczej w tym wypadku sprawy są dość proste do ogarnięcia.
msiedlec
Witam,

Ok, może przesadziłem z tym, że da się to zrobić w 1 dzień. Jak ktoś mi pisze, że potrzebuje na to 2-3 tygodnie to znaczy, że jest totalnie zielony i nie powinien się tu wypowiadać. Wiem ile trwało postawienie tego sklepu, który jest mega funkcjonalny, więc jak ktoś mi pisze, że zajmie mu to 2-3 tygodnie to dziękuję z góry. Dodatkowo nie potrzeba przecież pisać żadnej wtyczki, wystarczy ją wgrać.

Jeśli chodzi o widget to chodzi mi o widget opineo. FB i Insta już jest.

Proszę o kontakt osoby chętne do działania. Nie wymagam, że ktoś przyjmie zlecenie i zrobi to w dwa dni. Może ktoś sobie dziubać przy tym po godzinach, w każdym razie chciałbym aby do max 5 lipca było to zrobione.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.