Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy! Usunąłem niechcący partycje ;(
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
_Cartman
Witam ;(

Podczas instalacji Windowsa XP przypadkowo usunąłem sobie partycje, jednak nic potem nie robiłem z obszarem nieprzydzielonym. Tylko Potwierdziłem klawiszem L usunbiecie partycji i sie zorientowalem, ze pomylilem sobie dyski! Ale nic nie operowałem na uzyskanym miejscu. Czy jest mozliwosc przyworcenia danych z usunietej partycji? Pomocy! To kwestia życia lub smiertci!!!! Format partycji usunietejh to Fat32.

Z góry bardzo serdecznie dziekuje za pomoc!
tiraeth
Paragon Partition Magick w wersji CD-ISO ? Spróbuj tym odzyskać...

Wydaje mi się, że dopóki nie sformatujesz partycji to dane są zapisane na dysku... i trzeba tylko odtworzyć partycję a PPM chyba to potrafi
MatheW
Testdisk - rewelacja w pół minuty odzyskał mi partycje! Naprawdę go polecam

http://www.cgsecurity.org/index.html?testdisk.html
_Cartman
kurde, u mnie z angielskim kiepsko, wiec czy tym testdiskiem mam dzialac w windowsie? i co dalej? bardzo prosze o jakies wskazowki sad.gif jesli to ma jakis zwiazek ze sprawa, to jest to jedyna partycja na dysku.
s_w_ir
Ale masz dwa(więcej?) dyski w kompie? Jeśli masz tylko jeden to proponuje podpiąć dysk pod inny komputer najpierw i tam dopiero, na lokalnym dysku owego kompa instalować odpowiednie aplikacje i działać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.