Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak umieścić tekst dokladnie na srodku div'a?
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
var
Przepraszam ze zasmiecam forum ale nie moge nigdzie znalezc odpowiedzi na moje pytanie :/ mianowicie chodzi mi o to ze jak pisze tekst w div'ie to zapisuje on diva od gory a ja bym chcial zeby tekst pojawial sie dokladnie w polowie dlugosci div'a kombinowalem z poleceniami vertical-align: ale jakos na nic nie reaguje moze ktos napisac jakie to jest dokladnie polecenie :/ a i jeszcze drugie pytanie mam divy w ktorych po bokach mam narysowane linie jako obramowanie na poczatku tak samo zrobielm z dolnakrawedzia ale wtedy w operze i FF wszystko dizlaalo ok a w IE dolna krawedz wycaigala sie w dol pomimo ze height bylo ustawione na 1 px potem zmienilem to i dolna krawedz zrobilem jako border-bottom to teraz wszystko jest ok w IE ale w Operze i FF w ogole jej nie widac jak ktos wie co moze byc przyczyna prosze o pomoc worriedsmiley.gif
chudykrzys
Pyt 1:
http://www.jakpsatweb.cz/css/css-vertical-...r-solution.html

Pyt 2:
Podaj może kod html i css bo z Twojego opisu ciężko coś wywnioskować.

Pozdrawiam
var
ahaaaa czyli trzeba wstawic nastepnego div'a tongue.gif nie pomyslalem dziekuje bardzo za odpowiedz biggrin.gif a z drugim problemem poradzilem juz sobie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.