Cytat
A co do stabliności - widać, Spenalzo, że nie pracujsze/pracowałeś na XP albo 2003. Systy te naprawdę trudno powiesić. A żeby przegladarka na nich padła - trzeba już naprawdę perfidnego JS.
Ciekawostki gadasz, panie DeyV

Sam system jest stabilny, ale to co IE 6.0 wyprawia na Win XP Pro to jest po prostu żałosne... Wiesza się (dosyć często), co chwile gubi strony (na modemie...). Zainstalowałem Mozille i jest git. Fakt, miałem troche klopotów z przystosowaniem rodziny, ale jakoś idzie.
Cytat
Choć przezynam szczerze, że ostatnio przepracowałem z 3 dni na win98. Koszmar. Nawet nie spodziewałem się, że system który tak kiedyś libiłem, (ale człowiek był głupi

) jest aż tak okropny. Nieco zaskoczyło mnie to, że IE wieszał się srednio co 15 min.
Ja jak widać mam Windows98 i jestem zadowolony - jest stary bo stary, ale przy uporządkowanym komputerze (odinstalowanie oprogramowania, ręczne doczyszczanie rejestru itd) chodzi dobrze. Uptime'y mam do 24h - czyli tyle ile maksymalnie komputer chodzi włączony - resety zdarzają się rzadko... np. dzisiaj zapętlił się CDROM i trzeba było zrobić reseta żeby płytke wypluł

Ale w święta zrobie małe sprzątanko i zainstaluje sobie XP (na 128 ramu wiem że to samobójstwo) i porównam sprawność działania. Ale wydaje mi sie, że i tak wróce do Windowsa 98....