No więc może i ja się wypowiem jako osoba odpowiedzialna za kod stronki. W sumie to mój pierwszy taki projekt po kilku latach przerwy w "zabawie w stronki".
Wszystkim dziękuję za wszelkie uwagi. Większość z sugerowanych rzeczy już poprawiliśmy.
Kilka tylko uwag:
Cytat
- Niesemantyczne nazwy klas css, poza tym raz po polsku, raz po angielsku... ogólnie bałagan
Hmm, stosuję taki miks żeby używać jak najkrótszych nazw (najczęściej). Poza tym - po co ci znać nazwy moich klas, którymi ja się będę posługiwał i które dla mnie są logiczne i wydajne itp itp

Cytat
- Nieeleganckie puste tagi, jak np. <div id="home_spacer"></div>
Niekiedy spacery są potrzebne aby zlikwidować float. Inne przydają się na etapie projektowania stronki a niekiedy, gdy chcę umieścić dodatkowe tło, które będzie się powtarzać wiele razy.
Cytat
- Chwalicie się XHTML 1.0 Strict, a jest to Transitional
Tzw. czeski błąd można powiedzieć. Poprawione.
Cytat
Na stronie są dostępne obrazki, po kliknięciu na nie ekran czarnieje i powiększa się zdjęcie, do tej poty wszystko ok jak na wielu innych stronach ale po pewnym czasie powiększania obrazek wychodzi poza stronę czyli widzę jego połowę próba przewinięcia strony kończy się fiaskiem...
Już poprawione, choć z efektu nie jestem do końca zadowolony. Wynika to z dość nietypowej, chyba, struktury strony.
Cytat
Menu we flashu? Szczyt wszystkiego

Pole do dyskusji. Coraz więcej jest stron tylko i wyłącznie we flash. Niestety jest on już powoli standardem. Jeżeli ktoś nie ma flasha, no to przepraszam bardzo, ale pół internetu ten człowiek nie zobaczył. Póki co zostaje więc.
Reszta kwiatków też poprawiona. Ale tak to jest - czasami stronkę tworzyliśmy, że tak powiem dynamicznie

Więc o pewnych rzeczach potem się zapomina. Dlatego m. in. daliśmy stronkę do fachowej oceny.