Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SWFTools
Forum PHP.pl > Forum > PHP
filus
Pewnie głupie pytanie, ale dopiero teraz przyszło mi się zmierzyć z problemem uruchamiania aplikacji na serwerze z poziomu php.
Pytanie konkretnie dotyczy pakietu aplikacji SWFTools (w zasadzie tylko narzędzie do konwersji PDF do SWF), czy istnieje możliwość uruchomienia aplikacji na serwerze opartym na linuxie, z teorii wiem, że tak smile.gif , natomiast w praktyce nie mam pojęcia czy wystarczy wrzucić same pliki do katalog cgi-bin (serwer home.pl) czy całą aplikacje musi skompilować czy też zainstalować administrator serwera?

Proszę o jakiekolwiek wskazówki.
em1X
zależy co ściągniesz... na stronie widzę źródła na x do ściągnięcia co oznacza, że muszą być najpierw skompilowane.
filus
Dzięki wielkie za pomoc....teraz juz wiem w którym kierunku mam iść:), Reasumując bez ingerencji admina nic nie wskóram.

Tak czy inaczej gdyby ktoś miał jakieś pomysły dotyczące realizacji konwersji pdf do swf byłbym bardzo wdzięczny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.