Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: darmowe serwery PHP
Forum PHP.pl > Forum > PHP
pklimcze
miałem konto na hodze... gdzie dziś znajdę dobry serwer z php i darmowymi stronami
admin
www.host.sk
albo zainwestuj kilka zl, bardzo dobry jest www.konta.pl
digit
Ja mam pytanie do tych co byli na www.host.sk: Ile oni tam dają MB bo tam wszystko po czesku jest i ja się doczytać nie mogę.
admin
ja mam tam konto, ale juz nie pamietam, jakos tak nie za malo tego miejsca, chyba 50 mb.
mayk
Podobno na www.boo.pl jest dostep do php, ale ostatnio nie mozna zalozyc konta ze wzgledu na remanent smile.gif
przemoos
Cytat
Ja mam pytanie do tych co byli na www.host.sk: Ile oni tam dają MB bo tam wszystko po czesku jest i ja się doczytać nie mogę.

Tam daja nieograniczona pojemnosc.. przynajmniej tak pisza.. Ale ostatnio cos niezbyt dzialalo to konto.. pewnie cos mieszali

pozdrowka
digit
Założyłem konto na host.sk i nie umiem skonfigurować mojego programu FTP. (albo konto nie działa) Moim programem FTP jest Windows Commander. Kiedy próbuję się połączyć, wyskakuje mi okienko: "Wywołanie połączenia nie powiodło się!". Gdy mam nazwę użytkownika gfchor i Weba Name gfchor rozumiem, że mój adres to gfchor.host.sk. Przy konfiguracji mam takie pola:
1. Sesja
2. Nazwa hosta
3. Użytkownik
4. Hasło
5. Zdalny katalog
6. Lokalny katalog
7. Wyślij polecenia
8. Serwer typu (lista rozwijana)

Wypełniłem je tak:
1. strona
2. gfchor.host.sk
3. gfchor
4. ******** (hasła przecież nie podam):-)
5.
6. C:/Moje dokumenty/strona
7.
8. Wykryj automatycznie
Co zrobiłem źle? sad.gif
Seth
Na http://www.free.komrel.net jest swietny serwer, a do tego bardzo szybki. Jest tylko jedno ale: system punktowy. Ale o nim wiecej na stronie (serwer jest polski biggrin.gif).
Pozdrawiam
emil
ten serwer jest chwilowy czy na caly czas kozystania z niego
[php] rolleyes.gif cool.gif : offtopic.gif
ARJ
trzeba poszukać trochę po forum!
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=65...indpost&p=42151
peterj
admin napisał:
Cytat
www.host.sk

Ja tam nie widze darmowych kont dry.gif
Free Host.sk Services
for only $39 USD ONE TIME registration fee!
Seth
Cytat(peterj @ 2004-11-17 15:51:54)
admin napisał:
Cytat
www.host.sk

Ja tam nie widze darmowych kont dry.gif
Free Host.sk Services
for only $39 USD ONE TIME registration fee!

Cytat
napisano 2002-04-06 08:37:25

:roll2:

Blokuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.