Kod
Powtórzone wyst?pienie '1' dla klucza 1
Sprawdzałem kilka razy kod, błędu niestety nie znalazłem. Z tego co widze w Myphpadmin mam 3 rekordy w tabeli movie

skrypt:
<?php //polaczenie z mysql // uaktywnij odpowiednia baze danych //wstaw dane do tabeli movie $insert = "INSERT INTO movie (movie_id, movie_name, movie_type, " . "movie_year, movie_leadactor, movie_director) " . "VALUES (1, 'Bruce Wrzechmogacy', 5, 2003, 1, 2), " . "(2, 'Zycie biurowe', 5, 1999, 5, 6), " . "(3, 'Wielki Kanion', 2, 1991, 4, 3)" ; //wstaw dane do tabeli movietype $type = "INSERT INTO movietype (movietype_id, movietype_label) " . "VALUES (1, 'Science-fiction'), " . "(2, 'Dramat'), " . "(3, 'Przygoda'), " . "(4, 'Wojenny'), " . "(5, 'Komedia'), " . "(6, 'Horror'), " . "(7, 'Akcja'), " . "(8, 'Dla dzieci')"; // wstaw dane do tabeli people $people = "INSERT INTO people (people_id, people_fullname, " . "people_isactor, people_isdirector) " . "VALUES (1, 'Jim Carrey', 1, 0), " . "(2, 'Tom Shadyac', 0, 1), " . "(3, 'Lawrence Kasdan', 0, 1), " . "(4, 'Kevin Kline', 1, 0), " . "(5, 'Ron Livingston', 1, 0), " . "(6, 'Mike Judge', 1, 0)"; ?>