-darkowski-
22.09.2008, 06:42:58
Witam
Poszukuje jakiegoś CMSa, w którym userzy moglibym pisać newsy, artykuły, linki, żeby była możliwość dodawania sond, upload zdjęć do galerii i ewentualnie żeby miałw sobie wbudowany player do odtwarzania filmów, które np. nadeślą inni odwiedzający.
KTÓRY BYŁBY DO TEGO NAJLEPSZY!!!
Na tej stronie [zmoderowane] mam już zainstalowany cms ale już mi się znudził i szukam czegoś lepszego
f1xer
22.09.2008, 07:12:36
PHP-Fusion, extreme-fusion, joomla, i generalnie większość innym CMS mają to czego potrzebujesz a player filmów po doinstalowaniu dodatku. Generalnie nie rozumiem stwierdzenia znudził mi się, jeżeli nie masz podstaw do zmiany oprogramowania to tego nie rób jeżeli wystarcza Ci ten skrypt który masz to po co go zmieniać? lepiej popracować nad wyglądem.
-darkowski-
22.09.2008, 07:52:29
Chce zmienić ponieważ nic nie wychodzi nowego do tego cmsa co ja mam żadne mody itd. no i chyba już nie wyjdą
kazag
22.09.2008, 08:15:51
moze najlepiej zacząć od zmiany tagu na CMS a nie CSS? php-fusion imho najbardizej funkcjonalny.
darkowski
22.09.2008, 08:58:25
Tag jest dobry a php-fusion mi sie nie podobra
Cysiaczek
22.09.2008, 09:01:35
Jest dział na forum, w którym takich wątków jest przynajmniej kilka. Poszukaj tam, zamiast pisać kolejny taki sam temat jak tamte.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.