Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: graficzna obsluga ftp przez www
Forum PHP.pl > Forum > PHP
marcin_sobota
Witam

Mam maly problem

chcialbym zeby przez strone www obslugiwac graficznie ftp.
tzn.

1. na stronie pojawiają sie pola do wypełnienia : login i hasło
2. mam dodatkowa domene na stronie - www.support.domena.pl i tam znajdują sie katalogi o nazwie klienta i ich zawartość. w kazdym taka sama to znaczy pliki nazywaja sie tak samo ale maja inna zawartosc.
3. i po wpisaniu loginu ( Czyli nazwy katalogu ) i hasla ( haslo tylko do konkretnego katalogu- klienta) i zatwierdzeniu przechodzi na kolejna zakladke strony i wyswietla pliki z danego katalogu ale nie jak to jest np w IE przy wyswietlaniu ftp tylko zebym mogl zrobic to jakos ladniej graficznie, w jakiejs kolumnie, tabelce. z np malym przyciskiem download.

Da sie to zrobic?

strona w html i czesciowo php.

Prosze o pomoc i w razie co pytania to postaram sie wszystko jeszcze raz wyjasnic.
nexis
Proponuję stworzyć faktyczne konta FTP i skorzystać z gotowego rozwiązania, które oczywiście można do siebie dostosować - Ali's FTP.
MWL
Jeśli chcesz złożyć ofertę pracy to zły dział, jeśli szukasz pomocy to poczytaj o tym na google. Tyle na ten temat.
marcin_sobota
Cytat(MWL @ 27.09.2008, 15:54:43 ) *
Jeśli chcesz złożyć ofertę pracy to zły dział, jeśli szukasz pomocy to poczytaj o tym na google. Tyle na ten temat.

chyba ty pomyliles sie a nie ja,
Jaka prace? o czym ty mowisz?

licze na pomocne posty
Dzieki
Gryf
Cytat
chyba ty pomyliles sie a nie ja,
Jaka prace? o czym ty mowisz?

licze na pomocne posty
Dzieki

No tak ok tylko może najpierw pokaż co już napisałeś i z czym dokładnie masz problem.
No chyba że oczekujesz iż ktoś to napisze całkowicie za ciebie? -> w takim wypadku złóż ofertę pracy
zgodnie z regulaminem.
marcin_sobota
Nie licze na wykonanie pracy tylko sensowna pomoc, a nie przemadrzae uwagi, troche serdecznosci kolego, o tym w regulaminie nie ma
Cysiaczek
Tak, da się to zrobić. Z czym masz problem?
marcin_sobota
Hej

Zalezy mi na jakims szablonie moze kts cos takiego gdzies widzial.

z logowaniem na www z haslem login:haslo@adres.domena

potwierdzenie i przejscie do katalogu o nazwie login ktory jest zabezpieczony haslem, strone graficzna jestem w stanie sam zrobic ale tego juz raczej nie

Z gory dziekuje za wskazowki

Pozdrawiam
phpion
Cytat(marcin_sobota @ 27.09.2008, 21:08:15 ) *
Nie licze na wykonanie pracy tylko sensowna pomoc

Cytat(marcin_sobota @ 28.09.2008, 11:30:18 ) *
strone graficzna jestem w stanie sam zrobic ale tego juz raczej nie

Biorąc pod uwagę, że jest to forum PHP i raczej mało kto się tu zajmuje grafiką prosisz o wykonanie całego skryptu, a nie o pomoc. Grafikę jesteś w stanie zrobić sobie we własnym zakresie ale kodu już nie napiszesz czyli oczekujesz z naszej strony gotowca, a nie pomocy. Wciąż piszesz, że oczekujesz "pomocy" lub "wskazówek" ale na razie nic od siebie nie dajesz, a dodatkowo dajesz jasno do zrozumiania, że z kodowaniem u ciebie nie jest dobrze więc w takim razie na co ci pomoc? Weź człowieku zrozum, że jeśli chcesz coś uzyskać musisz dać coś w zamian ($). Bez tego ani rusz. Akuat Twój problem nie jest skomplikowany więc sądzę, że sporo początkujących byłoby w stanie to wykonać za śmiesznie małe pieniądze.
bim2
Przemądrzałe uwagi... Za sprytny z ciebie gość dla nas. Poprosisz o pomoc, powiesz, że nie wiesz jak to zrobić, ktoś Ci zrobi i nazwiesz to pomocą. Niezłe, niezłe. Mogę Cię dotknąć? Nauczysz mnie cwaniactwa? Proooooosze sad.gif
marcin_sobota
Kliknalem kazdemu na POMOGL

Pozdrawiam
mike
Cytat(marcin_sobota @ 28.09.2008, 12:18:34 ) *
Kliknalem kazdemu na POMOGL
Jednak faktycznie nie dostrzegasz idei stojącej za istnieniem tego forum.
Zamykam wątek i zdejmuję wszystkie bezsensowne .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.