Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] nowy design spodek20.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
nrm
Daje wszędzie do oceny to i tutaj dam winksmiley.jpg Zbieram feedback do poprawek. Jest mroczne ale takie mieliśmy założenia co do topu i kolorystyki.

http://spodek20.pl
tiraeth
Wszystko ekstra. Tylko te obwódki w napisach głównych (logo, menu itp.) imho nie pasują. Lepiej jeden kolor - do tego grunge'owym fontem.
webdice
Ogólnie ładnie, nie podoba mi się czcionka (krój oraz rozmiar), poza tym logo jest ogromne, zajmuje ponad pół strony.
devnul
marudzicie, dobrze jest, najlepsza chyba (najbardziej twórcza) strona polskich barcampów, griliit i innych tego typu imprez.
dychy nie dostaniesz bo to ideał, dziewiątka jest tylko do rewolucyjnych projektów ale myślę że osiem spokojnie za całość plus oryginalny koncept
tiraeth
Cytat(devnul @ 30.09.2008, 22:45:10 ) *
marudzicie (...)

Nie wyjeżdżaj z takimi tekstami jak nie doczytasz ze zrozumieniem postów. Nie marudzimy, tylko dajemy feedback.
acztery
no ja nie będa taki miły:)

zaczne od "Inksze gorolskie fajery" Śmieszne to brzmi takie nowoczesne spotkania gdzie rozmawia się o nowych technologiach, pr, marketingu itp a tu takie wiesniackie zdanie....

kolory mi się nie podobają wcześniej było dobrze. No ale jak takie były zamysły aby była to strona dla sekty to luzik...
webdice
Cytat(devnul @ 30.09.2008, 22:45:10 ) *
marudzicie, (...)

Nie marudzimy, kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje i to by było na tyle winksmiley.jpg.
devnul
Cytat
Nie wyjeżdżaj z takimi tekstami jak nie doczytasz ze zrozumieniem postów. Nie marudzimy, tylko dajemy feedback.

oj ale wszyscy śmiertelnie poważni dzisiaj, żałoba narodowa jakaś czy co?

Cytat
Nie marudzimy, kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje i to by było na tyle

a wedle mojego gustu marudzicie tongue.gif
nrm
Cytat(acztery @ 30.09.2008, 21:03:12 ) *
zaczne od "Inksze gorolskie fajery" Śmieszne to brzmi takie nowoczesne spotkania gdzie rozmawia się o nowych technologiach, pr, marketingu itp a tu takie wiesniackie zdanie....

jesteś z Katowic i tutejszą gwarę nazywasz "wieśniactwem"? Ile masz lat?
acztery
Tak jestem z katowic.

Nietwierdze, że gwara to wieśnacto. Ale serwis czytają też inni i może przydałoby się ich szanować.

Co ma wiek do tego.?

Wydaje mi się, żę strony tego typu powinny być bardziej poważne. Mogę mieć takie zdanie czy mi nie pozwolisz?

Ps czytaj uwazniej
napisałem, że zdanie jest wieśniackie a nie gwara, ono poprostu tam niepasuje.

Ps2 możesz wymyślać hasła reklamowe np. dla radia piekary smile.gif
AxZx
troche racji acztery ma. ale ogolnie jest to spotkanie dla ludzi ze slaska:)
a z drugiej strony ja jestem ze slaska a jednak nie rozumiem co tam jest napisane. sciana.gif
nrm
wiek ma to do tego, że na ogół młode osoby tak na to reagują.

strona nie jest poważna, spotkania sa na luzie, to NIE jest konferencja, nie ma tutaj potrzeby siedzenia pod krawatem. pijemy piwo, rozmawiamy, słuchamy prezentacji, a na najbliższym spotkaniu (a raczej po) jak będzie możliwość techniczna to będzie nawet wii session na big screenie przy piwku więc proszę nie mów mi, że strona musi być poważna winksmiley.jpg pomyliłeś nas z konferencją winksmiley.jpg

ty sie AxZx nie liczysz ;P

dodam tylko, że jak dostane sygnały, że nasze poczucie humoru nie współgra z większością to demokratycznie się tego pozbędę. na razie jest wręcz przeciwnie, sztywniacy są w mniejszości, ale kto wie, może się to odwrócić.
acztery
ja tam wiem co to znaczy i każdy się domyśli, ale tu nie chodzi o to. Jak byłbym z w-wy czuł bym sie urażony takim dyrnym hasłem. I myślę za jak zapytasz kogoś innego poprze moje argumenty np na interaktywnie.com albo goldenline.pl .

a lat mam 26 prawie.

Ps jak bys zareagował jak na innej stronie napisano bylo " zobaczie strone hanysów ze śląska" fajne? mi się nie podoba
nrm
jw. pytałem na GL, kilku forach i blipie i jesteś pierwszy. Nie prowadze tutaj dyktatury więc jak takich głosów będzie więcej to sie to rozważy. Na razie nie ma. Ja wiem, że moje poczucie humoru czasami jest zbyt ciężkie winksmiley.jpg Poczekam na dalszy feedback.
acztery
i spoko. kiedyś Ci postawie piwko na spodku. Ale wcześniejsza strona była o niebo lepsza.

powodzenia.

na GL jeszcz nikt nie komentował wątku natemat strony tongue.gif
nrm
a dziękuję, zapraszam. ale akurat z opinią muszę się nie zgodzić winksmiley.jpg Gdyby była aż taka super (poprzednia strona) to by nie było takiej presji na zmiany winksmiley.jpg Poza tym kontrowersyjność to jest to winksmiley.jpg dobrze jest się odróżniać od szarego tłumu winksmiley.jpg Zmiany też są dobre. Stymulują do działania. winksmiley.jpg

edit: zobacz na grupie design. tam są uwagi mniej lub bardziej słuszne winksmiley.jpg

ps2. zauważyłem też, że im większe przywiązanie do regionu tym lepszy odbiór winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.