Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: krzychur.prv.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Krzychur
Co mylsicie o stronie http://krzychur.piwko.pl . Ocencie tresc grafike i topa oddzielnie...
matipohl
Podchodzę do oceny

Ogólnie
Strona przejrzysta i czytelna. Fajna można poczytać.

Treść może być
Hakerstwa nie pochwalam, ale czasami lubię poczytać.

Grafika
Ogólnie tak sobie, ale nie podoba mi się w ramce kontakt, że odległości między akapitami są różne.

Logo dla mnie zbyt nieczytelne.

Jeszcze jedno w dziale Od autora jest prośba przez ź. Jak to poprawisz to w treści chyba już nie będzie błędów.

Ocena 7/10 smile.gif
Krzychur
Cytat
Treść możę być
Hakerstwa nie pochwalam, ale czasami lubię poczytać.

[guote="Krzychur na stronce"]
popularnych programach i lekkiego hackingu

Cytat("matipohl")
... ale nie podoba mi się w ramce kontakt, że odległości między akapitami są różne.
[/guote]
To przez graficzne statusy

Logo dla mnie zbyt nieczytelne.

Krzychur HomePage

Cytat

Ocena 7/10  :)

Wystarczające smile.gif Dzięki!
matipohl
Jest problem z linkami w dziale artykuły.
Jak klikam na coś o otwiera mi się strona główna. Spróbuj to poprawić.
Bo już kiedyś byłem na twojej stronie i otwierało się dobrze.
Jak coś zobaczę jeszcze to napiszę. smile.gif
Krzychur
ajejej zrobilem ostatnio zeby w adresie po ID byly rozszerzenia i tego nie poprawilem w artykulach zara to zrobie jak co to dodaj na koncu .php
---------------zmieniony-------------
ocencie jeszcze konkretnie dzial strona startowa
---------------zmieniony-------------
a nie to nie przez to ze nie ma rozszerzenie php bo jest ale ze wzgledu na zabezpieczenie pliki otwierane normalnie musza byc schowane na najwyzszym szczeblu inaczej wywala ze chcemy cos kombinowac juz poprawiam...
dob
http://krzychur.piwko.pl/index.php?ID=index.php taką opcję popraw - pliku które includujesz trzymaj w jakimś jednym katalogu

Również na bardzo utajnionej stronie hasło w formularzu prpoponuje przesyłąć POSTem nie GETem

i jeszcze jakbym mogł coś zaproponowac to dodaj program mojego kolegi anetchat do programów sieciowych - nieco lepszy od LanChata
Krzychur
Pliki napewno trafi... A co do tego skryptu to juz w php jest temacisz. A dziene troche teraz pojawilo sie moje logo na forum a powinno byc przepraszam na serwerze piwko jest calkowity zakaz hotlinkowania...
spenalzo
Top:
- dno totalne :|

Grafika
- ładne są te obramowania do tych ramek po lewe, ale nie pasują za bardzo do newsów ni treści na kolejnychnstronach

http://krzychur.piwko.pl/index.php?ID=index.php
to też mi sie nie podoba smile.gif

Kalendarz - zbędny, chyba że podepniesz coś pod niego coś, co ma związek z daną datą.

Ocena 3+/5

UPDATE:
z tym index.php?ID... to nie zauważyłem - ale mam zwyczaj nie czytania tematów w dziale Oceny, żeby się nie sugerować za bardzo innymi opiniami.
Krzychur
Topa za bardzo sie nei da zmienic jezeli ma byc to tylko napis na bialym tle.
ALE CO MYSLICIE O STRONIE STARTOWEJ http://krzychur.piwko.pl/index.php?ID=search.php
-----------ZMIENIONY--------
nie wiem co wam przeszkadza index.php?ID=index.php przeciez to tylko dociekliwi zlapia... ale zara to naprawie smile.gif
scanner
Cytat
Lol...
A to już nie można dać pola "Szukaj frazy" i jednego <select..> tylko trzeba wywalić w kosmoc okienko dla każdej przeglądarki?
Osobiście nie widzę, konieczności istnienia takiego pot"f"orka.
Krzychur
no w zasadzie to można...
------zmieniony------
a moglbys moze mi dac kod selecta i przyklady dwoch optionow pomiedzy form...
------zmieniony------
i jeszcze jedno. jak zrobic aby to okienko selecta mialo takie obramowanie jak input z takim stylem:
Kod
INPUT {

font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size: 10px;

text-decoration: none;

border: 1px solid #black;

background-color: #FFFFFF;

color: #666666;

}
id4
Witam.
Ja dla odmiany jestem całkowicie na nie.
Nie podoba mi się nic, ani grafika (jeśli można tak ją nazwać), ani kolorystyka, ani rozmieszczenie na stronie. Dla mnie to kolejna źle wykorzystana domena. Nie wspomnę już o czasie załadowywania strony ze wspaniałych superszybkich serwerów.
Może to kwestia mojego dzisiajszego samopoczucia, ale to kolejna dzisiaj strona oceniona przeze mnie negatywnie - niestety.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.