Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][MYSQL] Autmatycznie wysyłana wiadomość.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Wzp
Witam wszystkich urzytkownikow. Wpierw sie przedstawie, nazywam sie Adam, i prowadze od pewnego czasu serwer z gra online. Sama gra stoi na sprzecie dedykownym (serwer dedykowany), a strona i rejestracja serwera lezy na hoscie www ( w nazwa.pl ). Od pewnego czasu postanowilem, zrobic mala restrykcje moich graczy. Chodzi dokladnie o to, by dostac konto na moim serwerze i grac na nim, musza wyslac specjalny formularz napisany w php z baza w mysql. Tam odpowiadaja na pytania itd. Gdy ja jako Administrator serwera taki forumlarz zaakzeptuje, autmatycznie zostaje tej osobie przyznane konto i na meil ktory podala przy rejestracji wysyla sie autmatyczna wiadomo, ze konto zostalo pomyslnie zweryfikowane i zalozone, a gdy formularz odrzuce tak samo idzie na meila msg, ze konto nie zostalo zalozone i zaakcezptowane, tylko wlasnie sie tutaj ujawnia te ALE. Bo przy tej 2 opcji w ogole nie idzie ten meil, nie wysyla go, w pierwszym przypadku gdy konto akceptuje meil dochodzi w ciagu kilku sekund, jak odrzuce to w ogole meil nie do chodzi do gracza. Nie wiem gdzie i w czym moze byc problem, dlatego licze na pomoc kogos obeznanego troche w tym temacie. Dodam, ze jeszcze jakis czas temu wszystko dzialalo, chodz wtedy to byly tylko beta testy i dopiero po kilku miesiacach wprowadzilem ten system i odziwo nic nie zostalo zmienione i nie dziala jego 50% czyli wysylanie meila po odrzuceniu tematu, moze ja pokaze kod php tego skryptu, ale watpie wydaje sie byc dobry, gdzie moze byc jeszcze blad zrobione przez e mnie ze nie wychodzi mi ta sztuczka? Czekam na odpowiedz pozdrawiam goraco.

Tutaj kod: Tutaj do podejrzenia.
-Wzp-
Proszę o pomoc wstydnis.gif
-Wzp-
Tyle tegich glow i nikt nie pomoze?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.