Witam
Mam problem. Założyłem ok 8 lat temu stronę na serwerze republiki, jako "biedny uczeń" nie mogłem sobie pozwolić na dobrodziejstwo jakim był płatny serwer a w tamtych czasach nie należało to do najtańszych. Założyłem, więc konto na dobrze zapowiadającym się darmowym serwerze Onetu republika.pl i dobrze bo ówczesna konkurencja padła...
Strona jest, w miedzy czasie onet (kij im w oko) wprowadzili popupy z reklamami i paski w java scripcie. Wykupiłem, wiec u nich hosting. Wiedzac że jedynym plusem jest brak reklam. Ale nie obsługują PHP czyli najgorszy płatny hosting...
Bez PHP mam związane ręce nie mogę zmodernizować strony, wprowadzić zmian ani założyć CMSa.
Nie chce rezygnować z hostingu na republice (czyt. onecie), bo moja strona jest dobrze wypozycjonowana w google i pojawia się jako pierwsza przy wpisaniu odpowiednich fraz (efekt wymiany linkowej pomiedzy stronami o tej samej tematyce).
Czy jest jakiś dobry sposób na rozwiązanie tej sytuacji? Myślalem o tym aby w strony wstawić ramki zawierające strone (znajdujaca sie na innym serwerze) z trescią juz napisaną w php.
czy to dobry pomysł?