Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak zakupić edytor WYSiWIG InnovaEditor?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kukix
Witam.

Przymierzałem sie do kupienia edytora InnovaEditor..
Próbowałem zakupić przez ich system kartą z mbnku. jednak nie chciało mi przyjąc numerów.. później jak zobaczyłem skąd oni są (Indonesia blinksmiley.gif ) to doszedłem do wniosku, że lepiej jednak nie dawać inm wszystkich danych..

Nie można tam puściś jakoś przelewu poprostu?
Czy ktoś kupował kiedyś tam ten edytor?

Będe bardzoe wdzięczny za wszelkie wypowiedzi..
bogdan89
Ej, no masz tam PayPal, chyba najłatwiejszy sposób płacenia.

Z tego co pamiętam, a miałem konto w mBanku, to ta ich karta płatnicza Visy Electron nie nadawała się do płacenia w internecie, jedyne co można z nią zrobić to zapłacić za bułki w spożywczym, albo włożyć do bankomatu. Ale to mówię tylko z moich doświadczeń z przed roku, dwóch. Może teraz jest inaczej.

Najszybszy i najbezpieczniejszy sposób wg mnie:
1) Załóż konto w PayPal.
2) Wpłać do PayPal te 60 dolców. Trwa to 2-3 dni robocze, konto mają w Polsce, wpłaty przyjmują w złotówkach.
3) Kup, zapłać przez PayPal.
kwiateusz
Zadzwon na mlinie i powiedz ze chcesz placic karta przez internet, ustal limity i wtedy uzyj paypala smile.gif aczkolwiek oni maja troche wyzsze kursy niż srednio w bankach

ten electron działa jak pełna visa, testowałem już wielokrotnie m.in. na paypalu
kukix
Cytat(bogdan89 @ 13.11.2008, 13:37:18 ) *
Ej, no masz tam PayPal, chyba najłatwiejszy sposób płacenia.

Z tego co pamiętam, a miałem konto w mBanku, to ta ich karta płatnicza Visy Electron nie nadawała się do płacenia w internecie, jedyne co można z nią zrobić to zapłacić za bułki w spożywczym, albo włożyć do bankomatu. Ale to mówię tylko z moich doświadczeń z przed roku, dwóch. Może teraz jest inaczej.

Najszybszy i najbezpieczniejszy sposób wg mnie:
1) Załóż konto w PayPal.
2) Wpłać do PayPal te 60 dolców. Trwa to 2-3 dni robocze, konto mają w Polsce, wpłaty przyjmują w złotówkach.
3) Kup, zapłać przez PayPal.

A cazy ten polski PayPal.pl to to samo co w innych krajach?
Czy będe mógł podac tam swoje dane i ściągnal mi z kona?
kwiateusz
paypal jest jeden na cały świat, co do używania konta nie karty to nie wiem bo jakoś to mi potrzebne nie było smile.gif
bim2
Wiem, że w Paypalu nie przyjmują kart płaskich (tj. sezam max od bph). Od niedawna można na szczeście robić przelew na konto paypala, a system sam przydziel Ci $$
kwiateusz
wyzej pisalem, przyjmuja przyjmaja tylko zalezy od banku czy on na to pozwala, bzwbk i mbank (po zadzwonieniu na mlinie) pozwalaja na uzywanie plaskiej visy electron do placenia przez internet czyli m.in. do uzywania z paypalem smile.gif wiec prosze herezji nie głosić, nawet kiedys sprawdzałem i technicznie to było mozliwe od 2005 czy 2006 ale nikt tego publicznie nie ogłaszał...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.