Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ankietka - bóle pleców u informatyków
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
dziurawy
Witam

zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie dotyczącej bólów kręgosłupa w grupie zawodowej informatyków.
Ankieta skierowana jest do osób które kilka(naście) godzin dziennie spędzają przed komputerem.

http://www.ankietka.pl/survey/show/id/1857...formatykow.html
Dziękuję
webdice
Kręgosłup to by mnie rozbolał, albo nawet złamał jakbym miał odpowiadać na 67 pytań. Aniekty powinny być krótki i zwięzłe, tak zniechęcasz użytkowników.
erix
W dodatku takie tasiemcowate pytania w stylu "wypisz części z obrazka"... :S
SirZooro
Za długa ta ankieta, nie opłaca się marnować na nią czasu.
JoShiMa
Trochę źle zorganizowana ta ankieta. Powtarzające się pytania odnośnie trzech części kręgosłupa powinny być jakoś stabelaryzowane. Skróciłoby to ankietę. Od biedy to i owo mogłoby się wygrejować w razie negatywnej odpowiedzi. Podjęłam wysiłek bo wiem jak trudno jest czasem zdobyć materiały do statystyk.
gorky_park
zgadzam sie
mike
Cytat(gorky_park @ 18.12.2008, 14:03:38 ) *
zgadzam sie
Pewnie nie wiesz, więc Ci powiem. Na Hydeparku licznik postów nie działa więc daruj sobie takie żenujące nabijanie postów.
nexis
Cytat(mike @ 18.12.2008, 14:05:36 ) *
Pewnie nie wiesz, więc Ci powiem. Na Hydeparku licznik postów nie działa więc daruj sobie takie żenujące nabijanie postów.

A posty można wymieniać na nagrody czy do czego pijesz?
AxZx
jaki jest cel tej ankiety? do czego posłużą wyniki?
jak to dla jakiegoś producenta krzeseł/foteli dla pracowników biur(k)owych to chętnie wypełnię:) bo może wreszcie ktoś wymyśli normalne krzesło do siedzenia, tak żeby nie trzeba było sie gimnastykować co godzinę:)
erix
I tak powinieneś się gimnastykować co godzinę niezależnie od krzesła. winksmiley.jpg
Speedy
Nie chce mi się tego wypełniać, ale czasem jak długo siedzę przed komputerem, to mnie bolą gnaty smile.gif. Wprawdzie informatykiem, de facto, nie jestem tylko studentem, więc na komputerze wykonuję głównie projekty na studia i dorywcze zlecenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.