Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wspolpraca] promowanie własnych portali
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
kris2
Poszukuje osób posiadających własne anglojęzyczne portale, które chciały by nawiązać współpracę przy wzajemnym promowaniu swoich stron. Nie chodzi tutaj o jakąś wymianę linków ale wspolną pracę przy promowaniu swoich rzeczy w sieciach SN. W grę nie wchodzi żadne spamowanie. Po prostu jeżeli masz serwis z wartościowym contentem i problemy aby pokazać go światu. Możemy pomóc sobie na wzajem. Jeżeli jesteś w stanie poświecić na promowanie swoich portali 30-60 minut dziennie to zapraszam do wspołpracy.
Riklaunim
Jak ma się treść to reddit. delicje czy digg spokojnie wypromują serwis winksmiley.jpg Jakiś kokosów nie mam a kilka ładnych redditów miałem. I ja już piszesz o jakimś promowaniu to napisz na czym to polega, a nie na czym nie polega tongue.gif
kris2
nie wiem jak zrobiles digga bo mi sie nigdy nie udalo.
a reddity to mialem tylko w mniej waznych kategoriach.
Mówie o uderzaniu do mniejszych portali:
takich w ktorych wystarcza 5-15 glosow
jest tego masa, mają często dobry PR. Robienie tego samemu to udręka.
Dlatego szukam kilku osób które podobnie jak ja utrzymują aktywne konta na wielu serwisach i byly by skłonne głosowac na wzajem.
Oczywiscie nie wchodzi w gre glosowanie na zaden spam. Mówimy o promowaniu artykułów na blogach czy stron z własnym fajnym contentem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.