Mam taki skrypt:
Formularz:
i plik wyslij.php
<? $nick = $_POST['nick']; $mail = $_POST['mail']; $opinia = $_POST['opinia']; $temat = $_POST['temat']; $pole = $_POST['pole']; $wynik = '<hr width="100%" size="10" /> <b>' . $nick . '</b> <a href="mailto:' . $mail . '">' . $mail . '</a> ' . $tresc . ' <b>' . $temat . '</b> ' . $opinia . ' <hr width="100%" size="10" />'; $plik = "astrominikleopotoczerekiwiczanki.txt"; echo("<b>$nick, </b> Twoja opinia została wysłana na serwer. Po zaakteptowaniu przez modelatora, zostanie wyświetlona w dziale <b> $temat </b> pod nazwą <i> $pole </i> <b>Dziękujemy !</b>"); ?>
Chciałbym, aby ktoś kto dodaje opinię na temat danego sprzetu, zamiast recznie wpisywac Komputery, albo Telefony Komorkowe tylko byla taka lista, że ktos wybiera np Komputery potem wyswietlaja mu sie typy komputerow, jak wybierze typ to wtedy zaznacza pozycje np notebook i moze pod spodem wpisac swoja opinie na temat zaznaczonej pozycji. To wszystko pozycja koncowa wyswietla MI adminowi sie w pliku astrominikleopotoczerekiwiczanki.txt i opinia tej pozycji. Czekam na odpowiedzi i mam nadzieje ze jakiej beda...