-> Skrypt wysyła z text body
Kod
$text_body = "".$stronka."";
Kod
$stronka= '<a href="rejestracja_potwierdzenie.php?login='.$login.'&haslo='.$haslo.'&mail='.$mail.'&nick='.$nick.'&rejestracja='.$rejestracja.'&imie='.$imie.'&nazwisko='.$nazwisko.'&ulubiona_gra='.$ulubiona_gra.'&ulubiony_sport='.$ulubiony_sport.'&ulubiony_klub='.$ulubiony_klub.'&o_mnie='.$o_mnie.'&co_lubie='.$co_lubie.'&c_w_t_spo='.$c_w_t_spo.'&c_w_t_gre='.$c_w_t_gre.'">Potwierdzam rejestracje</a>';
-> błąd skrypt wysyła mi:
Kod
<a href="rejestracja_potwierdzenie.php?login=rrrrrrrrr&haslo=rrrrrrrr&mail=rrrrrrrrr&nick=rrrrrrrrr&rejestracja=on&imie=rrrrrrr&nazwisko=rrrrrrr&ulubiona_gra=rrrrrrrr&ulubiony_sport=rrrrrrrr&ulubiony_klub=rrrrrrrrr&o_mnie=rrrrrrrrrrrr&co_lubie=rrrrrrrrrrr&c_w_t_spo=&c_w_t_gre=">Potwierdzam rejestracje</a>
a nie zalinkowane

Kod
$stronka= '<a href="rejestracja_potwierdzenie.php?login='.$login.'&haslo='.$haslo.'&mail='.$mail.'&nick='.$nick.'&rejestracja='.$rejestracja.'&imie='.$imie.'&nazwisko='.$nazwisko.'&ulubiona_gra='.$ulubiona_gra.'&ulubiony_sport='.$ulubiony_sport.'&ulubiony_klub='.$ulubiony_klub.'&o_mnie='.$o_mnie.'&co_lubie='.$co_lubie.'&c_w_t_spo='.$c_w_t_spo.'&c_w_t_gre='.$c_w_t_gre.'">Potwierdzam rejestracje</a>';
require("phpmailer/class.phpmailer.php");
$dzial='fgfdgfdg';
$imie=$_POST['imie'];
$maill=$_POST['mail'];
$wiadomosc=$_POST['wiadomosc'];
$mail = new PHPMailer();
$mail->PluginDir = "phpmailer/";
$mail->From = "[email="sigfgffn@o2.pl"]sigfgffn@o2.pl[/email]"; //adres naszego konta
$mail->FromName = "phpMailer tester";//nagłówek From
$mail->Host = "poczta.o2.pl";//adres serwera SMTP
$mail->Mailer = "smtp";
$mail->Username = "s";//nazwa użytkownika
$mail->Password = "0";//nasze hasło do konta SMTP
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->SetLanguage("en", "phpmailer/language/");
$mail->Subject = "WIADOMOŚĆ Kibicuje.net";//temat maila
// w zmienną $text_body wpisujemy treść maila
$text_body = "".$stronka."";
$text_body .= ''.$stronka.'';
$mail->Body = $text_body;
// adresatów dodajemy poprzez metode 'AddAddress'
$mail->AddAddress("[email="sittyytyty@wp.pl"]sittyytyty@wp.pl","Rafal[/email] Jaworowski");
if(!$mail->Send())
echo "There has been a mail error <br>";
echo $mail->ErrorInfo."<br>";
// Clear all addresses and attachments
$mail->ClearAddresses();
$mail->ClearAttachments();
echo "mail sent <br>";
Juz sam doszedlem do bledu