Leje na licznik cieplym moczem, zwracam jedynie uwage na posty bezsensowne i nic nie wnoszzace takie jak moj i mojego poprzednika (kefirek). Wiec nie kozacz chlopcze zwracajac mi uwage tylko wnieś coś konstruktywnego do naszej dyskusji albo idź precz i nie odwiedzaj tego tematu!
Takie sa prawa spolecznosci! To uzytownicy decyduja o kontencie i dopuki nie narusza prawa i nie narusza prawa innych osob prosze o nie moderowanie posta!
Apo dlaczego przedszkole? twoj topic powinien zostac przeniesiony do dzialu MySQL sam jestem ciekaw, prosze wiec pro masta blasta no-lifeowcow o odp

odnosnie postow z uwagi na moj stan wkazujacy powidm: pomoglem wielu osob z roznych kont! uwazam ze najwiecej w tej branzy znacza ludzie kreatywni, ludzie z pasja i "nosem". ludzie ktorzy sa w stanie dzialc i rozwiazywac samodzielnie problemy a nie leciec ze wszystkim na forum, z byle pierdolami ktore sa w mysql, uwazam rowniez ze odp. na zlozone problemy na forum nie otrzymamy gdyz wymagaja wielkiej wiedzy, wiele czasu i doswiadczenia na ich rozwiazanie, znam apo i wiem, ze z byle pierdola na forum nie wystapil anie nie jestme w stanie odp. na twoj problem, jutro sie odezwe na gg z konkretna odpowiedzia d; repect for real OOP coders, php jest o tyle jezykiem latwym i praktyvcznym, ze byle lamus liznie struktur php i mysli ze poznal jezyk, nie kolego lata pracy programisty i ADMINISTAROTA ucznia cie koderem php, nie tylko wiedza na temat jezyka sie liczy lecz takze na temat engine systemu oraz jego sklonnosci do pracy przy duzych obciazaniecha, pozdrawiam ludzi pracy

e- pracy

blagam o moderacje, tyle bledow... a do rana daleko