Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ostrzeżenia
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
bim2
Kiedy klikam sobie środkowym przyciskiem myszy zamiast otworzyć mi ostrzeżenia dostaje tylko adres:
  1. javascript:PopUp('http://forum.php.pl/index.php?act=warn&mid=5420&CODE=view','Pager','500','450','0','1','1','1')

Mógłby to ktoś poprawić? Już mnie troche to irytuje winksmiley.jpg
kwiateusz
to klikaj lewym?
decha-design
a jak myślisz dlaczego? jak może ci taki kod javascript otworzyć się w nowym oknie? co? haha.gif
pyro
popupy glownie nie otwieraja sie w nowych kartach, musisz otwierac normalnie.
bim2
O boshe... tyle, że własnie prosiłbym dac tego popupa na onclick, a w href dać normalny link. Nie lubie popupów bo mi wolniej działają jako nowe okno niż nowa karta. Dlatego fajnie jakbym mógł wybrać, czy chce popupa czy nową kartę/okno smile.gif Dużo do zmiany nie ma, a niektórym umili to życie ; - )
kwiateusz
i nie mozna było tego tak ujac w 1szym poscie? a nie pisac naprawić, bo to nie bug, a taka funkcjonalnośc
jak bede miał siłe poklikac to zmienie
bim2
Prosiłbym smile.gif Myślałem, że to oczywiste co mnie dręczy smile.gif
kwiateusz
prosze smile.gif
1010
A nie lepiej w przeglądarce ustawić że wszystkie nowe rzeczy ma w kartach otwierać?
kwiateusz
ja tak mam, ale klient nasz pan, zwłaszcza ze dużo roboty z tym nie było smile.gif
1010
A jak winksmiley.jpg A skrypt dąży do perfekcji smile.gif
bim2
Dziękuje smile.gif Zresztą tyle się mówi o standardach... tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.