Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Auto wylogowanie po logowaniu
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
lis_16
Mam problem ten sam co tutaj

http://forum.php.pl/index.php?showtopic=92120

gdy chcialem zmienic domene to ni errora wywalalo w 283 linijce.

Pomocy.
l0ud
Podaj adres do forum, bo tak ciężko cokolwiek wywnioskować. Gdzie wystąpił błąd? W dbloaderze?
lis_16
tak, jak chcialem zmienic nazwe domeny.

www.strikers.pl albo www.strikers.boo.pl

niestety zapomnialem dodac ze to jest forum phpbb by przemo.

zainstalowlem od nowa na innej nazwie bazy danych i da sie zalogowac.

takie cos mi wyskoczylo jak chcialem zemienic nazwe domeny przez tego dbloadera

Kod
Fatal error: Call to undefined function sql_cache() in /home/accounts_n/n1/public_html/dbloader/dbloader.php on line 283

nikt nie potrafi mi pomoc?
pyro
Czy blad przypadkiem nie mowi sam za siebie? Wystarczy umieć czytać.
lis_16
ale ja jestem zielony :/ wiem ze cos w tej linijce ale nie wiem co, moge dac caly dbloader zebyscie zobaczyli co i jak, prosze...
l0ud
Kurcze, napisałeś w temacie w taki sposób, że stwierdziłem, że problem sam się rozwiązał.

Zmień domenę w dbloaderze (jeżeli wejdziesz do niego z właściwej domeny, sam zaproponuje poprawną). Zatwierdź zmiany. Zobaczysz błąd, o którym piszesz - zignoruj go. Następnie zamknij dbloadera i wejdź na FTP. Usuń folder cache/board_config.php (katalog cache znajduje się w głównym folderze forum). Od teraz forum powinno już działać smile.gif
lis_16
DZIAŁA party.gif super, dzieki. Jednak jako domene musiałem wpisać www.strikers.boo.pl ale bez Ciebie bym tego nie zrobił. Dzęki i pozdrawiam,

Daje pomógł bez 2 zdań

Do zamknięcia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.