Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Flash (?)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Mefiuu
Witam. Natknąłem się na taką stronę : http://www.flashmo.com/preview/flashmo_167_shake czyli z darmowymi szablonami flash. ściągnąłem sobie taki szablon i teraz moje pytanie. Jakiego programu potrzeba aby taki szablon zedytować? zależałoby mi na tym aby ten program był taki WYSIWYG czyli, aby nie trzeba było znać języka (flash zapewne), a jeśli trzeba umieć język do edycji to gdzie się najlepiej go uczyć? Jestem początkujący więc nawet nie wiem "z czym to się je". Dziękuję i pozdrawiam
kornel-php
Program to Adobe Flash, raczej nie będziesz musiał grzebać w kodzie, wszystko powinno się dać "wyklikać". Ale w razie czego to poczytaj o Action Script.
Mefiuu
ale czy adobe flash to to samo co macromedia flash np wersja 8? bo po wpisaniu w google "adobe flash" to mi playera znajduje ...
bim2
Macromedia Flash to edytor flasha smile.gif Tyle ci wystarczy. :]
Mefiuu
ok więc skoro macromedia flash mi powinna wystarczyć to ściągnę wersję 30 dniową i popróbuję. dziękuję

jeszcze jedno moje pytanie. jaką wersję ściągnąć? 8 czy mx?
wookieb
Adobe przejelo macromedie wiec teraz sie to nazywa Adobe Flash.
Sciagnij wersje cs4.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.