Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: wylogowanie
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Lion_87
Często mi się zdarza że mimo iże się wyloguje to jak wracam na forum to jestem zalogowany. Przecież nie będę czyścił co chwile pamięci. I tylko mi się to tu na tym forum zdarza. Dlaczego?
piotrooo89
na dole masz taki link Usuń cookies utworzone przez to forum. wy klikaj sobie winksmiley.jpg
ShadowD
Niemniej jednak przycisk wyloguj powinien do następnego poprawnego logowania nas wylogować. Co jeśli administrator zaloguje się np w szkole a potem wyloguje, nie będąc świadom błędu?

Oczywiście sytuacja absurdalna, sądzę że powinno być to poprawione (u mnie błąd nie występuje). haha.gif
kwiateusz
ja sie rownież nie spotkałem raczej to nie jest błąd po naszej stronie
hwao
To na 99% błąd przeglądarki, często zdarza się tak że po zamknięciu i utworzeniu okazuje się że ciasteczka jednak nie zostały usunięte.
.radex
Cytat(ShadowD @ 18.04.2009, 23:26:05 ) *
Co jeśli administrator zaloguje się np w szkole a potem wyloguje, nie będąc świadom błędu?

AFAIK przed wejściem do panelu admina trzeba się ponownie zalogować, więc i tak by się niewiele zdziałało (co najwyżej byk ktoś napisał kilka postów, czy wsadził komuś warna tongue.gif)
Lion_87
I znów zostałęm zalogowany bez mojej intencji sciana.gif i teraz z innego komputera (Firefox/3.0.9)
Spawnm
a wcześniej klikałeś wyloguj ? bo jak się nie kliknie to zamknięcie przeglądarki nie wystarcza.
Lion_87
tak tak ZAWSZE klikam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.