A więc mam strone na której nie chciałbym aby ktoś widział co includuje, tzn. skad
Znalazłem skrypt, a raczej koder ASCII

np.

1.  
  2. var napis = "%48%65%6C%6C%6F%20%57%6F%72%6C%64%21"; document.write(unescape(napis));
  3.  

to co jest powyżej np. jest równoważne ze zdaniem: Hello World! (to sie pokazuje w przeglądarce), a w źródle strony widzimy tylko własnie ten skrypt javy a nie tekst Hello World! - o to mi właśnie chodzi, żeby np. coś takiego wywoływac na stronie, no ale w troche trudniejszy sposób. Tzn. np. ten co jest wystarczy wklepać do dekodera: http://home2.paulschou.net/tools/xlate/ i odrazu mamy wynik co ukryliśmy. Chodzi mi żeby jeszcze ten kod jakby zmodyfikować aby dekoder go nie rozkodował. Oczywiscie zdaje sobie sprawe że będzie to można rozkodować itd. no ale nie będzie już to aż tak banalnie proste jak wklepanie tego kodu do tego formularze na stronie z rozkodowaniem i sprawdzenie co ukrywałem. Nie wiem np. jakiś dodatkowy skrypt który by przestawiał znak o 4... no nie wiem ... macie jakiś pomysł ? a może znacie rozwiązanie... z góry dzięki za pomoc