Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [układ] Tylko IE...
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
no-scared
Elo.

Mam problem z wyświetlaniem strony www.mojszefmojafirma.pl, a konkretnie podstron add.php i contact.php, układ się rozsypuje ale tylko pod IE (sprawdzalem na browsershot), obie podstrony się walidują i nie wiem w czym problem.

Proszę o pomoc i czekam na odpowiedź,
pozdro.

// dodanie

aaa i jeszcze chcialem dodac ze jak sie wejdzie w te podstrony to sie rozsypuja... a jak sie ODSWIEZY te strony bedac na nich to dzialaja poprawnie, a potem jak sie na nie wejdzie znowu to dalej sie rozsypuje, w tym cała dziwność problemu smile.gif
nieraczek
A co to znaczy 'rozsypuje', bo wszedłem z przeglądarki IE8 i jest ok ? Chyba, ze czegos nie zauwazylem questionmark.gif
no-scared
Sorry, możliwe ze na IE8 dziala, ale problem napewno jest w <= IE6 i chyba IE7
nieraczek
To raczej chyba niemożliwe żeby Ci strona poprawnie wyświetlała się w starych przeglądarkach typu IE6, IE5, IE4 itd., w starych wersjach firefoxa, opery itd. też pewnie będą kłopoty z poprawnym wyświetlaniem - ale może ktoś inny Ci pomoże tongue.gif W każdym razie w IE7 myślę, że też ta strona poprawnie się wyświetla, bo te wersje IE za wiele od siebie się nie różnią w porównaniu do np. IE6 - IE7.
athei
Mi wyświetla się poprawnie ie8,7,6.
Na przyszłość
http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage
http://www.xenocode.com/browsers/
no-scared
Odkryłem coś jeszcze dziwniejszego. Zamiast wchodzić bezpośrednio na podane podstrony wejdźcie najpierw na www.mojszefmojafirma.pl (strona główna) i spróbujcie kliknąć na linki na górze (kontakt i dodaj szefa i firme), wtedy to się dzieje. jak wlazlem bezposrednio to tez mi sie dobrze wyświetla, a jak kliknę w linki na górze to się chrzani. Co może być nie tak?
pyro
CSS -> display: inline;
no-scared
Jesteś zajebisty smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.